/ Resor /

Thailand 16/17

 
Thailand, underbara Thailand! Det var andra, men absolut inte sista gången, vi var där. Väl där mindes vi varför vi blev så förälskade i landet redan 2006. Klimatet, det vänliga folkslaget, maten, det kristallklara vattnet, de vackra stränderna.. 
 
Ida är en av min äldsta vänner. När vi var 13 år hamnade vi i samma mattegrupp eftersom vi var (är) lika kassa på allt som har med matte att göra. Tur var väl det för vi är båda överens om att vi mest troligt inte hade blivit vänner om våra vägar korsats idag då vi är så otroligt olika. Varandras motsater kan man säga. Under de här två veckorna hade vi våra duster som ett gift gammalt par men oavsett vad så finns vi alltid där för varandra. Nu så här med en veckas distans garvar vi bara åt oss själva.
 
Resan blev en riktig uppladdning inför det nya året! Vädret var helt klart annorlunda mot när vi var där 2006. Då klarblå himmel varje dag, nu mulet/disigt i princip varje dag. Några förmiddagar första dagarna var det lite blå himmel men varje eftermiddag kom ett rejält skyfall. Vi drabbades inte lika hårt av monusnregnet som Koh Samui och närliggande öar men regnet nådde även oss. Från fredagkväll till natten mot måndag öste regnet i princip ner konstant. Helt galet! Måndagen var vår sista dag så vi blev så otroligt glada när prognosen som lovat regn inte stämde. Den där sista stranddagen kändes som en bonusdag och det blev även en av de finare dagarna även om den också innebar ett skyfall under eftermiddagen. 
 
Nedan följer en salig blandning foton från resan tagna med min iPhone. 
 
Solnedgång vid Karon Beach
 
Kata Beach
 
Nyårsfirande på Karon Beach. Vi släppte, likt många andra, upp en rislampa. Tyvärr gick det inte riktigt att fånga på bild men det var så fint med alla hundratals rislampor.
 
Maten - to die for. Saknar den redan!
 
Utflykt till Coral Island och Raya Island
 
Träning och balkonghäng när regnet öste ner
 
Sista stranddagen
 
#1 / / Longevity - en blogg om hälsa:

Bra bilder det blev med iphonen!

Svar: Tack :)
Lina