/ Foto - bröllop /

Frida och Martin 2016

 
Vinters första snö faller idag och vad passar inte bättre då än att ägna lite tid åt foton jag tagit. Frida och Martin firade 1-årig bröllopsdag i maj i år så de här fotona blir mer som ett minne från deras dag 2016. Tiden bara försvinner iväg och jag trodde faktiskt jag hade laddat upp ett gäng foton på dom men inte det. Nu när det är grått och blött ute och den så kan det här inlägget påminna oss om att det kommer att bli grönt igen!
 
 
/ Hälsa och träning / Lina /

Löprundor

 
Tre fredagar har Frida och jag jobbat till kl 16 för att jobba in lite ledighet inför kommande semestrar. Toppen att kunna göra så och spara in lite semesterdagar. Idag när vi hade haft vår sista patient och stängt kliniken för helgen snörade vi på oss löparskorna och sprang nästan 6 km. Rekordsnabb runda för min del och ändå sprang vi helt kravlöst utan press på en viss tid. Runkeepern hade vi enbart på för att se hur långt vi sprungit då vi innan bestämde oss för att springa ca 6 km så det här var en glad bonus. Frida har tidigare sprungit maraton på elitnivå och när jag springer fattar jag inte hur hon kunnat springa en så lång sträcka på betydligt snabbare tempo än vi sprang idag. 
 
 
Och ännu mer löpning har det blivit. I söndags en längre runda med Emma och i måndags själv. Jag börjar känna att löpning inte är så dumt ändå men det har tagit mig många år att komma dit hehe. I måndags efter jobbet hade jag tänkt att gå en promenad i finvädret med Rod men när den fyrbenta var med Olle och fiskade fick jag ett ryck och kände för att springa Hawaii runt istället för att gå. 
 
 
 
I tema löpning så fick jag hem dessa skönheter idag. Dom här ska dock användas mer till vardags och till promenader för när jag springer har jag ett par Asics. Mitt första par Nike Free har jag använt så mycket att det blivit hål i sulan och det är inte riktigt hållbart att bara kunna ha dom när det är torrt ute för den här årstiden är det ju sällan det. 
 
 
Ett trött foto på Rod får avsluta dagens inlägg för det är lite så jag känner mig nu. Imorgon blir det i vanlig ordning morgonträning med Anna. Därefter ska jag redigera lite foton jag tog för ett tag sedan och till kvällen är vi bjudna till Emma och Karl-Adam på middag tillsammans med Sara och Jacob. Det blir helt säkert en trevlig kväll! 
/ Hälsa och träning / Lina / Nära och kära /

10 år!

 
10 år i kärlekens berg och dalbana. Så länge har vi hängt ihop nu. Rätt stort ändå! Vår 10-årsdag firade vi på varsitt håll eftersom jag och kollegorna åt middag hos Rolf i torsdags. Igår gjorde vi däremot en tre-rätters och drack bubbel och rödvin som vi avrundade med soffmys. Ett firande i vår smak! 
 
Räkcocktail till förrätt, hjortfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås till huvudrätt och hemgjord glass till efterrätt. 
 
 
Hos Rolf hade vi en väldigt trevlig och framförallt rolig kväll. Frida och jag visste ju egentligen ingenting alls om våra blivande kollegor när Frida tog över kliniken men snart har vi jobbat ihop i ett år och vi är alla överens om att det inte kunde blivit bättre. Jag har aldrig haft så roligt på jobbet som jag har nu och även om jag alltid trivts på alla mina tidigare arbetsplatser så är det här något helt annat. Det beror nog mycket på att vi är så få och att vi är som en liten familj. 
 
 
Innan firarmiddag igår var jag in till R2P och tränade med Karin och Filip. Vi började med ett komplex med frivändningar och avslutade med ett teampass där vi jobbade oss igenom samtliga övningar ovan i en pyramid. Min min ovan visar precis hur det känns att köra assult bike. Kräkvarning men lika vidrigt som passet var, lika underbar var känslan efteråt. Träning i ett nötskal. Imorse fortsatte jag på teamkänslan och satte ihop ett pass till mig och Anna som vi jobbade oss igenom tillsammans. 100 knäböj, 100 pushpress, 100 boxhopp, 100 armhävningar, 100 KB-sving, 100 slamball och 100 TRX-drag mage.
 
 
Efter morgonträning och frukost åkte vi till Hövern där vi var hela dagen med Jocke, Emma och Heidi. Fiskarna var på hugget och det nappade nog i snitt var 10:e minut. I alla fall för de andra. Min fiskelycka var inte riktit lika stor men en gädda och en abborre lyckades jag få på sista stället innan vi åkte hem. Heidi fick en riktigt stor abborre på 930 gram. Imponerande! Vi grillade hamburgare till lunch och till middag gjorde Olle en fisksoppa på en del av dagens fångst. Riktigt gott! 
 
 
 
Tidigare i veckan var jag hos Sandi och fixade håret. Det känns som jag nyss var där men det var i slutet på min semester i början på augusti. Vad hände med sommaren!? Vips var den förbi men snart får jag känna på lite sommar igen. Inte ens två veckor kvar nu till det när iväg till Gran Canaria. 
 
 
Avrundar inlägget med den här goa bilden på Anna och Astrid. Astrid hängde med Anna på mitt pass i tisdags och hon tyckte att det var så roligt. 
 
Sovdags nu! Imorgon väntar ett löppass med Emma, annars är söndagen oplanerad. Skönt!