/ Lina /

Nyårsafton

 
Rod och jag är redo att fira in det nya året! Efter ett tufft 2013 är jag mer än redo för 2014 som jag hoppas ska bli ett bra år. Alla problem med nacken har sänkt mig rätt rejält men inget ont som inte för något gott med sig. Att ta hjälp från Filip och börja med styrketräningen hade nog aldrig hänt om det inte vore för alla problem. Jag har fortfarande ont ibland och mindre bra dagar men de skulle nog vara fler om det inte vore för den styrka jag byggt upp. En rumpa har jag också fått på köpet ;-) 
 
2013 års i absolut bästa händelse är att jag fick närvara vid Williams förlossning. Det slår allt alla gånger! En kort bit efter 2013 års bästa kommer vår vecka på Gotland. Jag är så glad att vi har en ny vecka inbokad där till sommaren! Det finns många saker jag kan se tillbaka på med glädje. Min blogg har snart funnits i 8 år(!!!) och jag är verkligen glad att jag startade den. Det är så roligt att kunna gå tillbaka och kika i arkivet vad jag gjorde för si och så många år sedan. Några planer på att sluta blogga finns alltså inte! 
 
Nyårsafton började jag med en kopp kaffe och efterförljande 8,5 km promenad. I eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och nu ska vi åka till Olles kompis där vi ska fira in nya året. Grabbarna fixar maten så jag kan bara slå mig till ro. Efterrätten står jag dock för men den är fixad och det blir vaniljpannacotta med passionsfrukt och bär. 
 
GOTT NYTT ÅR! 
 
/ Foto - övrigt /

Fotoåret 2013 Januari-Juni

Istället för att göra en klassisk årsresumé gör jag en fotoresumé. Den får bli halvårsvis för det blir så ofantligt mycket foton i ett och samma inlägg annars. Det har blivit ett par exponeringar under 2013.
 
Januari
- Namnsdagsfotografering av Rut
- Foton av Karin till Naturkickens hemsida
- Gravidfotografering av Emilies kula
 
 
Februari
- Den mest fantastiska och absolut bästa fotoupplevelsen 2013, Williams förlossning 
- Gravidfotgrafering av min gamla arbetskompis Tillan
 
 
Mars
- Newbie-fotografering av William
- Newbie-fotografering av Love som låg i Tillans mage
 
 
April
- Vardagliga foton. Emma och Vera på besök, fotografering av katterna i trädgården
- Familjefoton på Emilie med familj till Corren 
 
 
Maj
- Fotografering i vitsipporna med Rasmus, Vera och Astrid vid olika tillfällen.
- Foto på Karin och hästarna
 
 
Juni
- Ingelas och Roberts bröllop 
- Lite vardagsfoton från nationaldagen 
- Midsommarfoton med Rut
- Rasmus 2 år
 

♥ ♥ 
/ Lina /

Söndag

 
Jag är verkligen inne i ledighetsmode nu där jag sällan komme ur sängen före 9.30. Lite sent tycker jag egentligen men vad gör det när man har så många lediga dagar framför sig. Idag klev jag upp vid 10 och gick Hawaii runt med Rod. Uppiggande med lite sol och krispig luft! Nu har jag tagit en dusch och sitter och äter lunch. I eftermiddag ska Emilie ha sitt försenade 30-årskalas så då blir det en tur till Linköping. När hon egentligen skulle haft det insjuknade hela familjen utom Wiliam i vinterkräksjukan. 
 
Hoppas ni får en fin söndag!