/ Lina /

Gott nytt år!

Gott nytt år min vänner!

Det har inte funnits någon tid till att blogga idag. Först en skön sovmorgon och sedan storstädade jag och kastade ut julen. Så skönt att ha det gjort!

Nu är jag tillpiffad och redo att skåla in nya året. Magen vill bara ha lite mat först. Hoppas ni får ett bra nyårsfirande! Jag har påbörjat en årsresume av 2011 men den får bli publicerad nästa år. Det tar sin lilla tid!

Kram på er!

/ Lina /

Fredag

Först och främst till dig Karin som kommenterade i inlägget om I:D. HÄR länken till säljaren på eBay. Klicka på Buy it Now så slipper du budgivning på de saker du vill köpa.

Klockan 8.30 imorse snörade Karin och jag på oss våra skor och gav oss ut på en powerwalk. Såå skönt och uppfriskande. Vore det inte för att sängen är så otroligt varm och gosig på morgonen så skulle jag lätt gå varje morgon. Efter nyår ska vi se till att försöka gå ett par dagar i veckan och så småningom utöka till att jogga. Vi åt gemensam frukost efteråt och Karin gjorde en supergod och nyttig smoothie till oss med 2 ägg, 1 halv banan, 1 halv apelsin och lite hallon. Jag var skeptisk till äggen men de smakade faktiskt inget alls.

Just nu sitter jag i sängen under täcket och värmer mig. Stallet står härnäst på schemat men känner att jag behöver få upp ångan lite först för jag blev så himla frusen efter promenaden. Jag blir visserligen ganska varm så snart jag börjar mocka och fylla näten med hö. Lillen ska få lite omvårdnad också och äntligen kan nog muggen se sig besegrad. Oj vilket långdraget skit allt blev. Dubbla antibiotikakurer och salva med antibiotika utan någon större förbättring men nu så!!

/ Lina /

SläktkalasDet blev en intensiv men väldigt trevlig eftermiddag/kväll hos Anna och Adis med hela klanen Kufver. Det blir lätt så med tre barn på 4, 6 och 8 år i sällskapet. Jocke och Adis axlade lekfarbror-rollen så det blev hyffsat lugnt på nedervåningen efter ett tag ;) Himla goa ungar i alla fall! Det var uppdukat en hel buffé med gott. Saffranscheescake, kladdkaka, fruktsallad och lussekatter och innan fikan fick vi glögg och pepparkakor. Inte dåligt! Hela registret gick ner så magen var ganska full om man säger så..Nu har jag precis slagit mig ner i sängen och ska efter jag bloggat färdigt bläddra igenom vår/sommar katalogerna som kommit med posten. Det dröjer ett tag dit men det är för det lika härligt att kika igenom potentiella plagg att bära i vår och sommar. Kanske kan vara så att sommarplagg kan bli användbart tidigare än så också...Imorgon har jag dagen planerad till punkt och pricka. Morgonpromenad med Karin, stallet, hem för tvätt och städ och slutligen en slapp kväll i sängen framför tvn. Snart snart snart är det istället slapp i NYA soffan framför tvn i vårat vardagsrum!! Kommer dock sakna att ha tv i sovrummet för det är rätt skönt att bara slötitta lite innan sovdags. Tyvärr blir det nog så att en ny garderob kommer placeras där den gamla stod som fick ta en stor smäll vid vattenläcken. Det innebär att soffan förmodigen inte kommer att få plats så vi kan ha tv-bänken där den är nu med fina fondväggen där den passar perfekt. Det blir säkert bra på det andra sättet också men det är så tråkigt när man tänkt sig på ett sätt och det inte blir så. Jag missbedömde när jag mätte och tänkte inte alls på att elementen gör att soffan inte kan stå helt mot väggen. Vardagsrummet är ju ett vardagsrum i ett ganska så litet, men ack så mysigt, format..