/ /

Inköp

   
  

Lite smått och gott från HM, Gina Tricot, Lindex och Åhlens. Till sist köpte jag även ett startkit med I.D makeup på Salong Fame till ett pris av 349 kr. Något som egentligen skulle kostat runt 1000 kr om man köpte allt som är i styckvis. Bara borsten kostar egentligen 310 och foundationen 385 och det ligger ju två små burkar till i kitet så BRA köp måste jag säga!

image457
/ /

Shoppingrunda

Är precis hemkommen efter en liten runda på stan. Mycket kan hinnas med att köpas på två timmar.. hehe. Vad som finns i påsarna kanske dyker upp här lite senare ;) Mina lackleggings kom förresten idag och jag är väldigt tveksam om jag ska behålla eller ej. Behöver ju inte bestämma mig än.
Nu ska här lagas mat!

image449
/ /

Vintertid..

Låter lika deprimerande som det är enligt mig. Vem kom på denna idé med att dra tillbaka klockan? SVART ute klockan fem. Och inte var jag något piggare när jag klev upp imorse trots en timmes längre sömn inatt. Jag drog ut på tiden det längsta jag kunde och klev till sist upp strax innan sex.

Jag hann utan problem med att göra en beställning från Ellos när jag var på jobbet. Helgen har varit riktigt lugn. Annat blir det nog imorgon men det skiter jag fullständigt i för då är jag leeedig!