/ /

Kos

Nu ska jag ut och resa igen! Kos blir av och jag är överlycklig. Jag åker ner själv 20 juli och sen åker jag och Emilie hem tillsammans 27 juli. Bokade biljetten alldeles nyss. Det är tur jag har en snäll mamma. Om jag inte skulle få ledigt kommer hon bryta sin sista semstervecka och jobba dom där två dagarna till mig. I gengäld får ju hon två av mina semsterdagar som jag får jobba men det gör mig ingenting för nu kommer jag iväg :D Förhoppningsvis kommer Emilie vara ledig hela veckan jag är där också om hon inte behöver jobba extra. Idag är jag GLAD!

Emilie

Emilie
/ /

Sommaren då och nu

Sommaren 2005, underbar om man tänker tillbaka på den.

- Studenten
- Turkiet
- Gunnorp
- Cypern
- En vecka i Stockholm hos Steffi
- Jobb på IVA (Underbart? Njaa. Rolig och lärorikt? Ja!)

Sommaren 2006. Inte mycket bestämt än, men vad som står på listan är:

- Liseberg 5 juni
- Hälsa på Emilie på Kos 20-27 juli?
- Öland? Västkusten? Med Mickis & Co!
- Hälsa på Steffi i Sthlm.

Liseberg är spikat.
Kos är ett stort frågetecken. Min semster börjar inte förrän 22 juli och att få ledigt två dagar på sommaren  där uppe är inte enkelt. Men jag hoppas så innerligt att det går. Emilie åker ju hem 27 juli så efter det är det försent. Vill vill vill!!!
Öland eller Västkusten är något vi bara pratat om. Dra iväg ett par dagar när det är fint väder och campa. Får se hur det blir med den saken. 
Hälsa på Steffi tar jag för givet att det blir av även om vi inte bestämt något än. Den människan befinner sig ju i självaste Australien just nu. Avis? Jotack. Men hon kommer hem om en vecka :D Har inte pratat med henne på evigheters evigheter! 

Det värsta konstaterandet är att det blir en sommar utan Gunnorp. Varken jobba eller läger. Kommer att kännas tomt att inte tillbringa en del av min sommar på Gunnorp. Usch, vill helst inte tänka på det! Familjen Bjärhusen, gården, hästarna, stämningen. ALLT! Obeskrivligt underbart!

För övrigt ska jag träffa min kära Ida imorgon. Har inte setts sen jag var hos henne i Malaga. Det känns gaaanska bra att ha henne hemma igen ;) Ska gå på Ikano och se om vi hittar något nytt att fylla våra garderober med. Åker nog in till stan därefter om vi, eller Ida snarare, inte är nöjd och belåten med kläderna hon hittat. Vi ska även gå till Uffe på Tripp Resebyrå om vi får tid över och börja spåna på priser för en ny resa :) Lovely!
1. Studenten
2. Turkiet. Jag, mamma, pappa, Eva och Christer.
3. Gunnorp
4. Cypern. Jag och Mickis käkar frulle. Smickrande bild.. haha!
5. Steffi. Snott bilden från hennes resedagbok.
6. IVA. Haha, dock inte från jobbtiden utan från en annan tid i mitt liv :P
7. Ida snygging i Thailand!
/ /

Nattuggla

Snart ska man åka hemåt efter en seg natt på jobbet. Det har varit väldigt lugnt, alldeles för lugnt för min smak. Ska bli skönt att få komma hem och sova.

Jag hoppas att mina kläder kommer idag. Chansen är väl minimal men åh vad glad jag blir om dom kommer!!

Nu blir det lite frukost sen HEM så fort dagpersonalen kommit! 
Godmorgon och godnatt får jag väl säga :)