/ Lina /

Vedhuggning och besök

 
Igår ringde klockan strax innan sju och en kort stund senare satt vi i bilen till Håkan där vi under flera timmar högg upp ved. Evighetsgöra som är skittråkigt men det måste göras. Egentligen är det alldeles för sent för att hugga upp veden nu eftersom den ska hinna torka till hösten. Vi har som tur är kvar ett par kubik från förra året så den nya veden hinner förhoppningsvis torka rätt bra ändå innan vi börjar elda med den. Karin och Adis var snälla och hjälpte till ett par timmar, guld värt! 
 
På eftermiddagen kom Emilie, Rasmus och William. Eftersom Håkan har en traktor hemma i samband med vedklyvningen pasade vi på att åka dit. Rasmus är väldigt fascinerad av traktorer, lastbilar, bussar.. ja, allt möjligt som drivs med motor så han var in heaven när han fick sitta i mitt knä i traktorn och snurra på ratten. R hjälpte mig göra tacos som vi åt innan de åkte hem mot Linköping igen. En mysig eftermiddag!
 
Eftersom gårdagen var fullspäckad tog jag min löptur idag istället. Det tog verkligen emot men nu är den gjord och jag är nöjd över att jag tog mig ut. Tunga ben! Fy vilken träningsvärk jag har på baksida lår efter allt bärande på ved. Alldeles nyss planerade jag lite blommor jag köpte häromdagen och nu sitter jag här i soffan med en kopp kaffe och finn crisp och bara slappar i soffan. Jag tror jag ska förflytta mig ut för solen skiner ju! 
 
 
/ Foto - barn / Foto - övrigt / Nära och kära /

Bildregn: Rasmus 2 år

1 och 2. Rasmus öppnar paket från mig. 3. Gladis! 4. Jag och min lilla prins!
 
Eftersom det blev så otroligt många foton tagna på Rasmus 2-årsdag så har jag gjort flera kollage på en sida jag hittade på internet istället för att lägga upp dem en för en. Kvalitén blir kass men att göra samma sak i Photoshop skulle ta mig en halv evighet så here we go. 
 
1. Posar vant mot kameran ;-) 2. Lek med en födelsedagspresent 3. Sötnos
 
Mormor och morfar kommer med ett stort paket och Rasmus öppnar det med mormor i soffan. Presenten? En tågbana från Brio.
 
1. Puss mamma! 2. Wow, vilket present! 3. William var glad hela kalaset 4. Fiskedamm, vilken lycka när det kom en påse på kroken :-) 
 
1. Djupt samtal med mormor 2. En av tårtorna 3. Däckad bebis
 
Lyckades blåsa ut ljusen på tårtan, vilken lycka :-)
 
 1. Ännu mera lek 2. Rasmus och Williams kusin Albin 3. Happy face
 
Bilderna talar för sig själva. En lycklig dag i Rasmus 2-åriga liv! 
/ Hälsa och träning / Nära och kära /

Rasmus 2 år

Fina unge!!!
 
Det har varit en härlig dag för Rasmus som nu är två år fyllda. Jag tror allt att han somnade gott ikväll. Fullt hus från klockan tre och mycket stoj och stim med alla kusiner. Emilie hade bakat goda tårtor, chokladbollar, bullar och hallongrottor. En hel buffé med godsaker och hon som var orolig att det inte skulle räcka till alla kunde lugnt slappna av för det gjorde det utan tvekan. Av oss fick Rasmus ett pussel och ett litet klädpaket med mjukisshorts, farfarströja och en t-shirt. Basic kläder som går åt! Jag tog givietvis en hel drös med foton från födelsedagsfirandet men de fotona visar jag en annan dag. Ovan är ett direkt från kameran tagit med telefonen. Och på tal om telefon, igår beställde jag ju femman och i skrivandets stund ligger den på laddning bredvid mig. Snacka om snabb leverans!
 
Innan jag åkte på kalas sprang jag min intervallrunda i regnet som planerat. Otroligt skönt att för en gångs skulle springa när det inte är så klibbigt varmt. Dessutom skönt att springa i ett riktigt motionsspår där underlaget är perfekt.