/ Lina / Nära och kära /

Summerdays

Sena kvällspromenader om somrarna är som balsam för själen! Så vackra vyer här på landet. Och jordgubbar. skulle kunna äta hur mycket som helst. Karin var med oss ut med båten i tisdags och hade då köpt med sig en liter som vi snabbt smällde i oss.
 
Alla dessa sommardagar. Såå härligt! Vi har knappt gjort annat än varit ute med båten. Idag är första dagen sedan vi kom hem från Västkusten som vi är på torra land. Det har varit lite mulet så vi tog den här dagen till att uträtta lite nödvändigheter. Olle har klippt sig och under tiden han gjorde det var jag och handlade. På vägen till Sörping var vi förbi återvinningen och dumpade av diverse grejer och i eftermiddag har jag klippt gräset medan Olle fixat med båtvagnen. En röda vinbärskaka har jag gjort också som får bli fika imorgon då solen åter ska stråla = Hövern. 
 
I onsdags var Emilie&Co här och följde med oss med båten. En superhärlig dag! 
 
 Igår var grannens flickvän med barn med oss ut med båten. Ytterligare en fin dag. När de åkte hemåt strax efter kl 16 åkte vi utåt igen och fiskade och först kl 20.30 landade vi hemma. Rod den lilla odågan har sina hyss för sig, bland annat har han lärt sig bita av sitt koppel när han får sitta fast och inte är så nöjd med det. Det konsstycket lyckades han med när vi fiskade igår (OCH i onsdags men då kunde vi knyta ihop det) utan att vi märkte det så snabb är han att bita av det också. Nu är det dock slutgnagat för Rods del för idag har den här matten köpt ett koppel av en kedja så nu kan han gnaga bäst han vill hehe. 
 
Det var en liten update från den här semesterfiraren. Nästa vecka ser inte riktigt lika lovande ut vädermässigt men då kanske det blir tillfälle att plocka svamp och bär och fixa och dona här hemma. 
/ Lina / Nära och kära / Resor /

Västkusten 2017 från mobilen

Årets familjesemester är nu förbi och vi har haft en fantastisk vecka tillsammans. Västkusten levererade även i år fint väder åt oss. Lite molnigt någon dag och ett par regnstänk en eftermiddag, annars överlag soligt. Nedan föjer ett gäng foton från mobilkameran med glimtar från vår vistelse.

1. 5 km löpning med syster. 2 och 3. En fiskare med mer tålamod än de andra två. Pappa höll för övrigt på att slå halvt ihjäl sig på klipporna. Halkade men hade änglavakt och fick bara skrubbsår i ansiktet. 4. Mycket snäckor på Västkusten 5. William ❤️ Moster 6. Strandpromenad första dagen
1. En av stränderna i Ugglarp 2. Plattfisk 3. Makrill x 2 4. Torsk 5. William 6. Rasmus
1, 2, 3. Krabbfiske 4. Shopping i Ullared, obligatoriskt när man besöker Västkusten 😜 5 och 6. Minigolf
5-kamp! Sjukt roligt. Irländsk julafton (springa, snurra ett antal varv och springa tillbaka) slutade med att pappa sprang så snett att han ramlade ut i det höga gräset och mamma var på god väg dit hon också. Såå roligt 😂 Gamlingarna klarade inte av att återhämta sig från yrseln lika bra som oss yngre 😜
1. Veckans grillmästare - Olle ❤️ 2 och 3. Fina kvällar vid stranden 4 och 5 Mycket bus med R och W 6. Skaldjurskväll med gudomligt god varmrökt lax och färska räkor
1, 2, 3. Strandhäng 4. Skön start på dagen 5. Pizza sista kvällen 6. William
Vacker kväll nere på stranden. Inget napp men en fantastisk solnedgång 👌🏼
1. En kväll tog småttingarna ett kvällsdopp 2. Min underbara syster och jag ❤️ 3. Olle och jag tävlade i vem som kunde stå på huvudet längst tid - han slog mig tre gånger om 🙈 4. En kväll firade vi Olle och pappas födelsedagar i efterskott 5. Öva öva öva 😜 
/ Hälsa och träning / Lina /

S E M E S T E R ! ! !

 
Så var årets sommarsemester här! Första dagen började med spöregn men det var mest mysigt. Jag vaknade redan vid 5.30 av att regnet dånade och därefter kunde jag inte somna om så jag klev upp och redigerade färdigt sista nyföddfotona på My. När Anna kom vid 7.30 stod jag redo i garaget för ett träningspass. Det blev ett tufft sådant så den där grötfrukosten och kokoslatten smakade riktigt gott. Därefter har dagen gått i ett och jag har inte suttit på ändan många minuter. Medan Olle tvättade och städade ur sin bil städade jag huset. Även källartrappen och kylskåpet åkte med i städrycket. Välbehövligt! Däremellan har jag tvättat, packat och rensat lite ogräs. Gräsmattan är för blöt för att klippas så den får växa vidare till vi kommer hem från Västkusten dit vi åker imorgon på vår årliga familjeresa. 
 
Nedan följer lite övriga foton från veckan. 
 
I tisdags var Anna här och tränade och hon hade med sig Nova och Julia. För ett par år sedan tog Tessan med sig gåstolen så att Majken kunde ha den när vi tränade. Den blev kvar och nu kom den till användning igen.
 
 I onsdags avrundade vi vår friskvårdstimme med att köpa glass på Göta Glass.
 
 I onsdags efter jobbet tog Karin och jag en promenad runt Hawaii och vi stannade till för ett dopp innan vi gick vidare. 
 
 Även Emma har varit här och tränat!
 
 Gofrukost på jobbet! Frida hade köpt med sig jordgubbar till oss. Vår arbetsdag blev lite kortare än vanligt och när vi slutat åkte vi hem till henne och tränade i hennes trädgård. Perfekt inledning på semestern! 
 
 Den fortsatte sedan med ett par timmar på Hövern där vi åkte wakeboard.