/ Hälsa och träning /

Klätterbacken

Det var längesedan man skrev något i den här kategorin men idag kan jag faktiskt göra det. Karin och jag ska börja träna och försöka få upp flåset tillsammans och vi startade idag. Vi började att värma upp med att gå ett par varv i klätterbacken. Därefter joggade vi runt och uppför backarna. Jobbigt! Efter turen i klätterbacken gav vi oss iväg på en ca 4 km lång promenad och under promenaden gjorde vi 20x4 utfallssteg. Lite jogging blev det också. Helt lagom!
/ Lina /

Fem små liv

Det är mycket djurbebis just nu. Fuffen kläckte sin små liv för ett par dagar sedan och det blev fem(!) stycken. Inte konstigt att hon var supertjock. Jag gissade på fyra och Karin på tre så vi hade båda fel. Fast jag var ju närmstast förstårs så man kan ju säga att jag vann ;) Färgkoderna på de små blev en helsvart, en helgrå och tre gråspräckliga/randiga. Så ynkliga och små!

/ Rod /

Slarvmaja

Måndag och ny vecka är här. Jag har letat som en tok efter mina åhörarkopior i teori och metodkursen utan resultat. Kan inte fatta vart jag gjort av dom? Jag har skickat sms till Nina för att höra om jag glömt dom där men det tror jag inte. Blir galen på mig själv. Det är ju inte så att jag har ett hus på 300 kvm att slarva bort dom på..

Nedanför mig ligger en liten kille och tar sig en nap. Han har sovit ganska länge nu så jag misstänker att det snart är dags att kissa. Inatt sov han ända till 5.15 då jag vaknade av att han gnydde och ville ut. Han är duktig på att säga till och än sålänge har han bara kissat inne en gång :)
 



Utslagen hjälte igår