/ /

Hejdå

Det gör mig ingenting att lämna landet för en vecka. Regnet öser ner. Nu byter vi ut ett grått Sverige mot ett soligt Mallorca. Ha det bra här hemma för det ska jag ha!

Hejdå
/ /

Packat och klart

Då var det nästan färdig-packat. Bara allt det sista som ska ner i neccesären imorgon. Emilies Linus skjutsar ner oss till stationen imorgon. Tåget går vid 12. Han är SÅ snäll som kommer och hämtar oss sen när vi kommer hem sent nästa lördagnatt. Väldigt skönt att slippa vänta på att morgontågen ska börja gå!  

Nu ska jag snart sova för jag ska upp vid 2 inatt och skjutsa mamma och pappa till bussterminalen. Dom åker till Kroatien i två veckor och dom åker buss. Vansinne säger jag när man kan flyga men dom verkar ju ha fått smak på det där, hehe. Hoppas verkligen kunna somna om när jag kommer hem för annars lär jag vara halvt död imorgon.

Gick ner till stan en sväng efter jobbet och fick förvånansvärt bara med mig ett klädesplagg hem, en klänning från Indiska!
/ /

Typiskt

Med min tur så trillade det självklart in en ny brännskada idag. Klockan 9.00 imorse krossades mina förhoppningar om ledighet imorgon. Så jävla typiskt! Jag får tänka att jag sparar en semsterdag till ett mycket bättre tillfälle :P Upp 5.15 ännu en morgon till. Usch! Jag som var så inställd på sova imorgon. Men SEN ska jag sova ut i 2 veckor! 

Åkte till Ikano med Emilie efter jobbet. Köpte bla en svart skinnväska, ett par "fin-flipflop", en tunika, en kofta, örhängen och lite annat smått och gott.
 
Kan inte fatta att vi åker om två dagar. Måste packa imorgon. TRÅKIGT! Men fasen så skönt det ska bli att komma iväg från det här skitvädret.


image261

Om två dagar..