/ Shopping /

Måndag

Dagen började i stallet som alla måndagar. Vi trodde knappt vi skulle komma ut på tur för man kan lugnt säga att regnet ÖSTE ner på väg till stallet. Jag såg knappt vägen trots att vindrutetorkarna for fram och tillbaka så snabbt det bara gick. Men som tur var lugnade det sig efter vi mockat och fixat fodret så vi kunde ge oss iväg. Det blev ingen längre tur men däremot långa härliga galopper på två fält. Nästa vecka ska jag ha Gelly tre dagar då Susanne åker iväg på semster =)

I eftermiddag har jag varit på Ikano. Planen var att köpa rouge och tofsar men det blev lite mer än så...


Baggy jeans från Gina Tricot. Baggy tänker ni säkert nu men dom kommer töja sig och bli det ;) 499 kr.


Linne från Cubus. Love it! 149 kr.


Tobtopp. Även den från Cubus. 59 kr.


Två nagellack för 39 kr, Cubus.

/ /

Jobb

Vi har en lugn kväll på jobbet. Inte ett enda vak. Imorgon är det inga narkosbad eller omläggningar så det blir nog lugnt då också. Om det inte kommer in en ny skada vill säga.

Jag har precis skrivit ett långt mejl till en personalansvarig på sjukhuset. De flesta tycker det är lika upprörande som mig med vad som gäller med 2 och 3-årsregeln. Jag ska göra allt i min makt för att få vara kvar här. Jag tänker inte stå lam och se på att någon som varit 200 dagar färre än mig "tar min plats" när det inte borde vara så. Jag hoppas verkligen den här tjejen kan hjälpa mig och om hon inte kan det så hoppas jag hon för ärendet vidare.

För att tänka på annat så sitter jag och Frida förmodligen på någon mysig restaurang på Kreta om en månad. Dricker ett glas vin och äter gott. Den här resan bli ett minne för livet. Som Frida skrev, efter 17 år som par gör vi vår första resa utomlands tillsammans ;) Det är på tiden!

/ Resor /

Kreta

Nu är resan bokad!! 24 juli åker Frida och jag till Kreta, Platanias och stannar där en vecka. Åhhh, ska bli så underbart. Vi flyger från Norrköping. SÅ skönt att slippa resa från Arlanda. Vi sparar både tid och pengar på det. Jag drömde inatt att Frida ångrat sig om resan.. haha. Som tur var ingen sann dröm =) Känns bra att ha något kul att se fram emot nu när jag inte mår toppen pga allt med jobbet. Mycket tankar kring hösten. Jag är ganska säker på att få stanna kvar inom sjukhuset efter att ha pratat med Kommunal men jag undrar mycket vart jag kommer hamna. Tänk om jag kommer till ett ställe där jag vantrivs. Usch =( Nä, slutpratat om det. Nu fokuserar jag på resan istället. Då mår jag BRA!