/ Foto - djur /

Fullspäckad dag

Den här dagen har gått i ett och nu är jag slut som stjärna. Olle och jag storstädade i förmiddags innan mamma och pappa kom på fika. Sådant man går och drar sig för men SÅ skönt nu när det är gjort! När mamma och pappa åkt tränade vi Rod och därefter åkte jag till Liljeberga. Karin och jag red en sväng i klätterbacken på Lillen och Adele och väl hemma igen tränade Olle och jag Rod en kort stund till. Första passet med dummy, andra med fågel. En intensiv dag som har slutat med Varg Veum och något väldigt spontant. Den karamellen får ni suga på tills imorgon..

Tog en hel drös med foton när vi tränade Rod. Bjuder på två här, resten får komma i ett eget inlägg.

Nu ska jag ta en kalldusch, bortsta tänderna och krypa till kojs. Imorgon får vi finbesök av Emilie och Rasmus :)

/ Lina /

bakis.nuGodmorgon! Jag är trött och bakis idag men vilken fest det blev igår uppe på Viby. Flera foton kommer. Vi var sist därifrån och trillade i säng strax efter klockan tre. Jag vaknade klockan sex imorse och kunde inte somna om. Bingo! Lär va skapligt trött idag men vad gör det nu när det är SEMESTER!

Det här blir en soft dag. Mamma och pappa kommer på fika runt lunch. Dom ska till Rhodos idag och flyger från Norrköping så de tar vägen förbi här innan. Trevligt trevligt! Ännu trevligare att mamman tar med sig fika så jag slipper baka haha. Spyr visserligen nästan av tanken på något sötsliskigt just nu..

Kanske blir en sväng ner till Liljeberga i eftermiddag också. Inget bestämt. Jag får se vad dagen bjuder på vartefter..


/ Pållarna /

Le Baron

Häromveckan pratade jag om att det kanske skulle komma en ny kompis till Adele och Canela. Veterinärbesiktningen gick bra och idag kom Le Baron, "Lillen", till Liljeberga. En arabvalack född 2000. Karin och Ingegerd skulle bara kika på honom men Karin blev kär och resten är historia.... kan säga att även jag blev kär så fort han klev ur transporten. Inte svårt att bli förälskad i en kille med de där ögonen och fina uttrycket. Lillen är en väldigt speciell kille. Som en stor nallebjörn till sättet men blir lätt stressad i ridningen så han blir ett projekt för Karin. Vi vet ju hur Canela var när hon kom. Väldigt lättstressad och gick varken att trava eller galoppera på. Eller klart det gick men ja, ni fattar. Idag kan Karin rida henne barbacka i repgrimma i galopp på ett öppet fält utan problem och utan stress så det är som en helt annan häst men det har krävt en hel del arbete såklart. Nu är Lillen en helt egen individ och vi vet inte alls hur det kommer att gå men Karin är duktig och som hon säger, går det inte att lösa så har hon accepterat honom som han är och kommer inte sälja honom vidare för det.

Lillen är grov i kroppsbyggnaden men har även en jättemage som behöver motioneras bort. Han har inte blivit riden så mycket den senaste tiden och i kombination med bete har magen blivit modell större.Ett riktigt litet charmtroll!