/ Lina /

Datorer...

Aaaaahhh, I'm going nuts på allt vad datorer heter. Denna skit jag endast ägt i en månad började ju krångla redan efter ett par dagar. Problemet löstes när jag ringde Dell-supportern och nu verkar det som jag får göra det igen. Skiten bara stänger av sig själv plötsligt och en ruta om att något inte står rätt till hoppar upp. Hinner aldrig läsa färdigt eftersom datorn stänger av sig ca 5 sek efter meddelandet ploppat upp på skärmen. SKETNA dator!

Sitter annars nergrävd i etikboken. Upphetsande läsning.. Tog ett avbrott alldeles nyss. Gjorde lite te och åt ett äpple. Det är lätt att glömma bort sig själv i studierna.I eftermiddag ska jag ner till Liljeberga. Karin och jag ska ge oss ut på en ridtur. Nu var det rätt länge sedan vi red så det ska bli mysigt. Hoppas regnet håller sig borta.
/ Shopping /

Etik och byrå

Lördageftermiddag och jag sysselsätter mig med att läsa "Inledning till etiken". Ganska intressant men svårt med fackspråket. Ord som metafysisk, empirisk osv är inte direkt ord man använder sig av i vardagen. Jag ringer till dig Frida, om jag behöver hjälp med något. Du lär vara ganska haj på det här, mer haj än vad jag är i alla fall ;)

I förmiddags var Olle och jag en kortis på IKEA. Vi köpte en byrå och det ska bli SÅ skönt att kunna stuva in alla små-pryttlar (läs: ammuniton, krut och diverse verktyg) någonstans. Även lite kläder ska nog få plats + en "studielåda" där litteratur mm kan förvaras. Ibland känner jag att det skulle vara skönt att bo i något större men vi har bestämt oss för att bo kvar här nu när jag studerar. Mest ekonomiskt och det funkar faktiskt om man har någolunda ordning och reda omkring sig. 

/ Lina /

Hemma

H E M M A ! ! !

Dagarna i Karlstad har gått otroligt fort. Nu har jag landat och allt känns mycket bättre. Alla kände ungefär som jag efter tisdagens föreläsningar, skräckslagna. Jag hade lust att ta mitt pick och pack och dra hem och strunta i allt. Nu känner jag annorlunda. Idag har vi fått rundvisning och bla varit i metodlabben och på kliniken. Längtar till de kliniska kurserna som börjar v.45 för då känner man nog ganska snart om det är det här man vill syssla med. I nuläget tror och hoppas jag verkligen det :-)

Nu har jag fixat all kurslitteratur också. Blocket is the shit. Hade lite panik där ett tag (allt utlånat + slut i diverse bokhandlar). Imorgon ska jag hämta två av böckerna i Linköping. Den tredje jag köpt begagnad kommer med posten på måndag.

Strax ska vi äta duva. Första för i år och det ska bli riktigt mumsigt. Sen blir det nog sängen tidigt ikväll. Är riktigt trött i huvudet. Först heldag i skolan, sedan körning 3 timmar hem. Mysigt att krypa ner bredvid älsklingen istället för att lägga sig på en smal madrass ikväll.