/ Nära och kära /

Högsjö

Vi har haft två supermysiga dagar hos Inger och Kent i Högsjö. Så underbart ställe! Vi har blivit bjudna på god mat (oxfilé bla) och dryck, badat (både i sjön och tunnan), spelat spel och bara haft det SÅ bra. Till och med Olle badade, heeeelt otroligt. Pappa och han blev sugna på ett dopp efter de hjälpt Kent att springa med ved och stapla den idag. Det trodde jag inte om min badkruka som helst ska ha 25 grader eller varmare annars.


Högsjö
  
 
 
Baddags! Mormor, snart 80, dök i.

  
 
Mingel, matlagning och vedeldning./ /

Stel stelare Lina

Oh lord vilken träningsvärk. Jag kan med nöp och näppe sträcka ut min högra arm trots att jag stretchade supernoga igår. Är mycket svagare i min högra sida bara för att jag är så extremt vänsterhänt så den sidan får alltid jobba lite extra. Bli jämnstark är ett bra mål att jobba för!

Nu ska jag fixa burret och fejset. Vi åker mot Vingåker strax efter lunch och stannar till på outleten innan vi åker vidare mot Inger och Kent. Jag hoppas hitta något fint träningslinne. Kanske ett par jeans också. Förra året vi var där kom jag därifrån med två par trosor och det var väl mest bara för att så vi får väl se hur utbudet är denna gång.

Såg precis att min dator är hos Schenker nu = den borde kom när som helst. Wihooo. Den här idioten har varit värre än på länge. Hängt sig och stäng av sig x flera så nu är min Dell mer än välkommen hem.
/ /

Poolbad

Åh så härligt det var att få sola och bada lite idag. Glassat omkring på en luftmadrass i poolen hos Anna, snackat skit, ätt kycklingsallad och druckit flädersaft i massor. Godaste sommardrycken! Riktigt tråkigt att jag inte kan komma på pool-party hon ska imorgon.
Ikväll har Emma och jag tränat igen. Hur kul som helst! Träningsvärken sedan i måndags hade sin kulmen imorse. Stel som en gammal kärring innan jag kommit igång. Vi får väl se hur det blir imorgon. Kan tänka mig magen är lite öm när jag vaknar.