/ Foto - nyfödd /

Lilla Walter 6 dagar

Trygg i mammas och pappa händer
 
Bedårande lilla Walter! Så liten och näpen. När han väl somnade gjorde han jobbet lätt för mig och vi fick storavariation på fotona. Älskar särskilt fotot ovan och det första nedanför texten. Kom ihåg att trycka på hjärtat om ni gillar bilderna, då blir jag glad :-) 
 
Kommentarer (0)
Newborn / Newborn photography / Nyfödd / Nyföddfotografering
/ Lina /

Glest mellan uppdateringarna

Fredagsmys med lille Walter som nu är tre veckor
 
Det blir mer och mer glest mellan uppdateringarna här inne men veckorna bara rusar iväg och tiden att sitta vid datorn är knapp. Lusten finns inte heller för den delen men jag nöjer mig med mina veckouppdateringar. Bloggen är ett sätt för mig att själv kunna gå tillbaka och se vad som hände för si och så länge sedan och det är guld värt att ha kvar text och bilder från tiden då exempelvis både mormor och farmor levde. I mars fyllde bloggen 11 år och det innebär att jag bloggat nästan 1/3 av mitt liv. Galet att tänka så.
 
Veckan har varit bra och jag inledde den med ett besök hos frissan efter jobbet i måndags. Nu är utväxten ett minne blott, topparna fräscha och håret lite askigare igen. När jag ändå var i Nkpg passade jag på att hälsa på Sparven och alla gamla arbetskompisar. Många kära återseenden! 
 
Igår efter jobbet åkte Frida och jag till Tove, Filip och Walter och hälsade på. Vi köpte med oss lunch och efter lunch blev det såklart lite bebismys. På tal om den lille pysen så ska jag under dagen se till att få upp lite foton från fotograferingen vi gjorde för två veckor sedan. 
 
Den här helgen innebär en extra dags ledighet och vädret ser ut att bli strålade imorgon och på måndag. Äntligen! Idag kommer Emilie, Rasmus och William hit och hänger ett par timmar. Jag ska göra en skattkista där skatten är lördagsgodis och det gissar jag kommer att bli uppskattat. Förhoppningsvis får vi även till en vårfotografering på R och W bland vitsipporna. 
/ Lina /

Veckoupdate

 
Så här vackert är det utanför vårt hus just nu. Vitsipporna var så ledsna förra helgen att jag var tveksam att de skulle klara av att återhämta sig men jodå, dom piggade på sig. På söndag ska jag fotografer Emmas syster Elin som är gravid bland vitsipporna. Övertygad om att det kommer bli underbara foton. Förra året fotograferade jag Vera och Svea bland vitsipporna och det är helt klart en av mina favoritfotograferingar genom åren. 
 
 
Efter jobbet idag snörade jag på mig mina nya löparskor och tog långvarvet på 7,5 km. Nöjd att jag faktiskt tog mig runt hela vägen för det var riktigt tungt idag. Dels världens motvind sista kilometrarna men även tunga ben och en orolig mage. Inget sällskap heller som jag är van att springa med nu för tiden som får tankarna på annat håll när det är jobbigt. Veckans träning har annars bestått av ett löppass med Emma i måndags, mitt gruppträningspass i tisdags och ett styrkepass i onsdags med Anna. En härlig träningsvecka med andra ord!
 
 
Påskhelgen försvann fort förbi. I söndags var vi hos mamma och pappa och åt påsklunch. Fikade gjorde vi ute i den tropiska trädgården. Det var något fel på ventilationen i söndags men det gjorde mig inget alls. Lite fuktigt och varmt som gjorde att det kändes som vi var utomlands. Inne i trädgården finns en stor damm med fiskar och exotiska fjärliar. En riktig liten oas. Jag förstår att mamma och pappa trivs! 
 
 
Nu ska jag hoppas in i duschen och därefter påbörja kvällens middag. Ska prova att göra en laxlasagne en kollega hade med sig häromdagen som doftade så gott. Den verkar också enkelt att tillaga vilket ju alltid är en bonus.