/ Tandhygieniststudier /

Rödmarkering..

Opponentskap och respondentskap är avklarat. Vi fick bra kritik på båda delarna och vid båda tillfällena blev det bra diskussioner. Vi fick "värsta" tänkbara examinator enligt vad jag tycker men hon tyckte överlag att vi hade gjort ett väldigt bra arbete och det är mest småjusteringar som ska göras. Jävligt irriterande var att vi fick dålig kritik av henne för två saker som var etiskt fel. KUL att det är vår handledare som sagt att vi ska ha med det. Inför klassen fick vi alltså skit för något vi själva inte skrivit från början. Vid ett sådant tillfälle är det knappast läge att skylla ifrån sig så det var bara sitta där och svälja skiten för vår handledare tog inte på sig det. Grrrr!

En del småfix gjorde vi idag när vi slutat. Resten tar vi på torsdag. Jag fixade lite flera rödmarkeringar i pappret vi fick av examinatorn. Råkade visst få näsblod mitt i allt och jisses så vi garvade. Tänk att lite näsblod kan få en att ligga dubbelvikt i princip haha.

Nu knorrar magen så jag ska käka lite och se på tv. Imorgon får jag åka hem igen och bonus på allt är att vi slutar klockan 11.45. Gött! Hemma tidigt alltså!

/ Tandhygieniststudier /

Karlstad

Då var jag på plats i Karlstad. Till och med lunch på onsdag har vi opponentskap på projektplanerna och under eftermiddagen har vi suttit och lyssnat på klasskompisarna. Imorgonförmiddag har Linda och jag opponentskap och till eftermiddagen ska vi försvara vår egna projektplan. Blir med andra ord en soft onsdag-förmiddag innan jag styr hemåt mot Östergötland igen.

En spännande vecka väntar och min nerver är nu helt lugna inför bröllopet när jag har min Canon eos 7d. Igår fick jag vigselprogrammet så jag har koll på var och när jag ska fota. Allt för att det ska gå så smidigt som möjligt. Resten av tiden sitter jag tillsammans med Olle och njuter av stunden. På morgonen ska jag följa med Emma till frissan och Make Up Store och fotografera även då. Det hade varit roligt att vara med under porträttfotograferingen och kika på fotografen för att se hur han arbetar men den tiden behöver jag till att fixa mig själv.

Big Brother nästa och därefter SOVA!

/ Rod /

SovdagsVi kom iväg på fika idag och blev bjudna på både smörgåstårta och vanlig tårta. Karin hade annat hon behövde göra hemma och kunde inte följa med så Rod fick vara med henne. Nu är han i alla fall betydligt bättre och har inte gjort ifrån sig på många timmar och det tackar vi för!

Ikväll har vi sett på Big Brother och slappat i soffan. Druckit te och ätit mumsig delicatoboll. Kunde inte motstå att köpa det när vi handlade i fredags :P

Oj vad klockan sprang iväg. Hög tid att sova så jag är pigg och utvilad imorgon. Satsar på att åka vid 8.30!