/ Lina /

Klantröv

Anestesitentan kändes bra och jag kunde svara fullständigt på allt. Satte mig lättad i bilen och åkte hemåt när jag var klar. Johanna ringde när hon var färdig och började babbla om något i stil med "max en sida för varje fråga och att det var i princip omöjligt". Bra där Lina! Det missade jag totalt min förbannade klantröv så kör jag så gör jag det på grund av det. Jag hoppas det går vägen ändå men kuggar jag är det inte hela världen för själva tentan var inte så svår även om den var väldigt omfattande. Jävligt irriterande ändå om så är fallet men nu ska jag inte ta ut något i förskott.
Jag överskred sidantalet på 3 frågor (av 15) varav 1 var omöjlig att inte göra det på som även många andra tog extrasidor till. Vet inte riktigt hur lärarna får ihop att man ska kunna svara på 9 a, b, c, d, e och f på 1 sida!? Klart man kan men inte några utförliga svar. Jaja, bara att släppa och gå vidare.. 

Nu har vi precis ätit hembakad pizza och ska snart krypa ner och sova. Är såå trött efter tentan och bilkörning hem. Bilkörning i skitväder minst sagt. Snöblandat regn hela vägen. Imorgon ska det städas, handlas och joggas. Tvättas också om tvättstugan är ledig. Fullt upp trots ledigt från skolan!
/ Tandhygieniststudier /

Sömntuta

Jag har sovit tungt inatt och vaknade först strax innan klockan 9 av ett sms från Johanna. Skönt och välbehövligt. Känner mig lagom laddad inför att skriva tenta men jag hoppas det ska gå vägen. Usel tid att skriva mellan 14-18 men det var visst inte bara vi som ska tenta idag. Jag har nog aldrig suttit tiden ut men skulle jag i värsta fall behöva göra det så är jag hemma absolut senast 21.30. Om inget händer på vägen vill säga.

Nu blir det till att packa ihop de få saker jag har med mig, borsta tänderna och bege mig till skolan. Lite tidigt kan tyckas men vi ska äta lunch där innan vi ska skriva så våra pennor glöder. Sista salstentan för terminen om jag fixar den och det SKA jag fan göra. Jag vet att jag kan!

/ Hälsa och träning /

Löpsuccé?Lite passande hade Nina fått hem den här tidningen på posten häromdagen och jag ska ta mig tid att läsa den artikeln. På fredag ska Karin och jag ge oss ut på samma runda som förra veckan och kanske att vi kan hålla i det och jogga någon eller ett par dagar i veckan sedan!? Det gäller att inte sätta ribban för högt för då är det dömt att misslyckas. Löpning är pisstråkigt - just nu. Något som enbart beror på att det är jobbigt och gör ont, ingen njutning alls förrän efteråt. Kroppen är ovan och konditionen på noll. Tänk om man bara kunde ta sig över den där platån..? Vi får väl se!

Kikade på vädret precis och ser att det ska bli 16 grader hemma på lördag. Då vet jag vart jag ska placera mig, ute i solen såklart! Odla fräknarna på nosen. Skulle behöva lite färg på kroppen också till bröllopet nästa lördag men där får jag nog fuska. BUS? Cancerbox? Har aldrig smörjt mig med BUS och är rädd det ska bli fläckigt. Avskyr solarium. Som att välja mellan pest eller kolera!