/ Foto - övrigt / Nära och kära /

3-årskalas

 
Idag har vi firat Rasmus som fyllde 3 år den 26:e juni. Helt makalöst hur fort tiden har gått sedan han föddes, samtidigt som det känns som att han funnits så mycket längre tid än så. Av Olle och mig fick han ett set med en skåpbil, en grävmaskin och en lastbil samt en kaffeservis. Väldigt uppskattat båda presenterna! Det var så roligt att fira födelsedag nu när han verkligen förstår innebörden av att fylla år. All förväntan och glädje är så härlig att se. Emilie och Linus bjöd släkten på båda sidorna på ett och samma kalas så vi var väldigt många. På vår sida är vi ganska få men Linus har en stor familj där många har barn i olika åldrar så det var full fart! Tur att Emilie och Linus hus har en gigantisk källare med ett stort lekrum :-) 
 
Presentöppning
 
Glad över sin kaffeservis. IKEA levererar ;-)
 
Ännu mera presenter..
 
Väldigt uppskattat
 
Tummen upp 
 
Lek med nya grejerna direkt
 
Kalaskillen blåser ut ljuset på sin fina 3-årstårta
 
Melonspett, uppskattat hos både stora och små
 
Mumsigt med tårta
 
William med sin goa pussmun
 
Många nya leksaker och givetvis åkte nya snickarbyxorna på med desamma :-) 
 
Syskonkärlek ;-) Lillebrorsan får inte alltid låna storebrorsans saker! 
 
Gulllegris
 
Rasmus och Williams kusin Albin
 
 
Emilies och mitt kusinbarn Victor med vår kusins fru Ulrica
 
Min moster Inger
 
Rasmus och Williams lilla syssling Arvid med sin mamma Matilda
 
Av mormor och morfar fick Rasmus en balanscykel
 
Farfar och farmor
 
Mosters lillhjärta ❤️
 
Love this little boy!!!
 
Puss mamma!
 
William fick smaka tårta av mormor. Rätt mumsigt ;-)
 
 
❤️ ❤️ ❤️
/ Lina /

Tidig morgon

 
Godmorgon! Här tog vi ingen lång sovmorgon trots att tillfälle gavs. Klockan 5.30 vaknade jag första gången men det kändes väl tidigt att stiga upp så nästan gång när klockan var strax innan 7 gick jag upp. Olle likaså och han åkte till sitt gym och jag ska snart åka till mitt. Friskis öppnar klockan 9 medan Olle har ett nyckelkort så han kan gymma när han vill i princip. Det hade jag också önskat! Hur som helst har jag fördrivit tiden med en långdusch. Med både silverschampo och inpackning som ska sitta i minst 5 minuter var så tar det sin lilla tid. Lite omvänt med dusch innan träning men håret behövde tvättas så det får bli flera duschar idag :-) 
 
 
Nu äntligen har klockan blivit så pass mycket att jag kan åka till Friskis. Efteråt tänkte jag åka och köpa lite blommor på Plantagen innan jag åker hemåt igen. Vädret är inget att hurra för idag så det kanske blir lite fortsatt fix med hemsidan. 
 
Ha en trevlig lördag! 
/ Foto - gravid /

Maria och bebisen

 
Marias bebis verkar trivas bra i magen för ännu har den lilla krabaten inte kommit och nu är hon fem dagar över tiden. Magen är lika stor som den är fin men jag hoppas för Marias skulle att h*n kommer inom de närmsta dagarna. Det skulle passa finfint med nyföddfotografering nästa helg ;-)