/ Nära och kära /

Tavla

Nu är vi hemma efter födelsedagsfirande. Karin fick mycket fint och hon blev jätteglad för sin present hon fick av oss, en tavla med bilder på hästarna och henne. Välbekanta bilder här i bloggen men dom tål att ses flera gånger :)

/ Resor /

London

Då var London bokat! 4-7 maj åker Mamma och jag. Bokningen har dröjt och det beror på att jag egentligen ville ha svar om hur det ser ut med plugg i kursen vi har då. Jag mailade läraren för över 1½ vecka sedan men har fortfarande inte fått svar så nu gav jag fan i det. Dålig stil att inte svara.

Mysigt att komma iväg på en liten resa med Mamma. Hon och pappa bjuder på hotellet och det tackar jag inte nej. Det lär dra iväg i kostnader ändå. Transporter, mat, lite shoppning och sist men inte minst turistattraktioner haha.
/ Nära och kära /

Karin 25Grattis på din dag min söta lilla Svägerska!

I eftermiddag blir det födelsedagsfirande av Karin. Jag hoppas hon blir glad över vår present men jag tror faktiskt det :) Kanske slänger upp en bild på vad hon fick sen. Hörde en fågel viska i mitt öra att smörgåstårta ska serveras och det tackar man ju aldrig nej till. Gott!