/ Lina /

Dagens roliga

Nina och jag skrattar så vi tjuter hahaha..

/ Lina /

6 år

Nina och jag har precis sett Idol och ätit potatis- och purjolökssoppa och tekakor. Gottigotti. Sedan blir det sovdags tidigt. Eller jag ska gå och lägga mig och läsa. Är så himla trött efter en dag bestående av enbart föreläsningar. Imorgon ska vi ha lite gruppövningar åtminstone.

Idag har det verkligen varit riktig höst här i Karlstad. Imorse var det 1 grad ute och det har varit kalla vindar hela dagen. Idag är det även 6 år sedan min första ryggoperation. Tiden går undan men ryggen gör sig fortfarande påmind. Stillasittandet hela dagarna gör det inte direkt bättre men jag hoppas verkligen det vänder efter ett par månader på gymmet. Ska också bli skönt att gå till naprapaten och se vad hon har att säga. Längtar till nästa fredag!

/ Tandhygieniststudier /

Done

Första tentan avklarad. Så jävla skööööönt. Visserligen ska det bli godkänd också men det kändes ganska bra så jag hoppas jag blir godkänd. Efter tentan tog jag, Johanna, Louise och Sheana min bil till Bergviks köpcenter och åt lunch med tanke på att vi inte började förrän kl 15 igen. Gick omkring lite i affärerna och jag köpte mössa + vantar på Veromoda. Hög tid för det snart. Nu är det höst!

I eftermiddag har vi haft introduktion av Odotologi 1 och föreläsning om cellen. Cellen är minsann en intressant liten sak men en ganska invecklad sådan. Imorgon ska vi fortsätta med vävnadslära och embryologi. Säkert något mer fast det har jag inte lagt på minnet. Intensiva dagar!

Ikväll blir det endast aktiviteter där jag inte behöver aktivera mina hjärnceller vidare mycket. Se på TV, äta, sitta lite vid datorn, kanske ta en promenad. Ja, allt annat än plugg. Nina är inte hemma ikväll så det blir en ensamkväll. För övrigt så trivs jag hur bra som helst här. Bättre kan jag inte bo och mer välkommen kan jag inte känna mig. Hon frågade  efter mig förra veckan när jag skulle komma och hålla henne sällskap igen hehe :)