/ Nära och kära /

Dop - check

Den fina dopklänningen har mamma virkat och William är den femte i ordningen att bära den.
 
Nu är William döpt och dopceremonin gick bra. Lille W blev dock lite panikhungrig så där efter att han fått vatten på huvudet och där går det från noll till hundra när den unge herr'n vill ha mat. Han ville absolut inte ha något innan dopet men som tur var så hade vi lite ersättning i en flaska som mormor fick springa och hämta i panik haha. Angelica, Emilies vän, sjöng precis som på Rasmus dop och vilken röst. Då fylldes ögonen med tårar! 
 
Efter dopet bjöds det på smörgåstårta i församlingshemmet med efterföljande kaffe och kakor. När presentöppningen var avklarad hade tiden rullat iväg och vi kom hem först klockan 19.30. Jag har haft en hemsk huvudvärk sedan vi lämnade Linköping men nu äntligen efter Alvedon och vila på soffan början den att släppa. Nu är det sovdags och imorgon kanske det kommer ett gäng foton från dopet. I första hand måste jag sätta ihop ett pass för på måndag drar träningen igång och det är jag som kickar igång terminen. 
/ Lina /

Dopdag

 
Idag döps William. Jag har precis slagit in presenterna och det blev tema vitt/pastellgrönt. Så fint! Jag kunde inte riktigt hålla mig till bara en present men till mitt försvar så är det flera lite mindre presenter. Dopet är klockan 16 och Olle gör vågen över att gå till kyrkan haha. Egentligen skulle han varit på jakt den här helgen men det blev ingenting av det så nu följer han snällt med och får agera fotograf. Fotografen själv är fadder så jag kommer att stå där framme och dem enda som kan hantera min kamera i det här sällskapet någorlunda är Emilie och Olle om man bortser från mig själv.
 
Nu ska jag fixa till mig. Vi åker så vi är där en stund innan dopet och på vägen ska vi stanna i Linghem där jag ska möta upp en tjej som ska låna kurslitteratur av mig. Hon har tre år i Karlstad framför sig.. 
 
/ Hälsa och träning /

Framsteg

På gymmet med nya barfotaskorna på fötterna. Jag är jättenöjd men mina vader skriker av trötthet efter bara få minuters uppvärmning på löpbandet.
 
Den här dagen hoppade jag inte över mitt styrkepass för en skärgårdsdag. Passet gick bra och idag kände jag mig stark! Snart kan jag öka ytterligare ett par kg på både benböjen och marklyften. Det går framåt! På tisdagens CrossNature fick jag ett kvitto på att styrketräningen verkligen gjort mig starkare. Jämför jag med hur benen kändes i våras så var de mycket piggare nu och de drog inte på sig mjölksyra alls lika fort. Så härlig känsla! 
 
När jag kom hem låg hunden på golvet och sov och i soffan låg hussen och sov. Rod har så svårt att komma till ro när de sover i båten och han vet att det är jakt på G. Likaså inatt så det blev inte många timmars sammanhängande sömn för han gnällde och skulle bara upp och kissa. Och bada haha. Jäkla hund! De jagade inte många timmar för det var extremt mycket mygg. Olle visade ett foto på Rod där han har nosen full med dem, säkert 10 stycken. Usch! Olle tog bort dom hela tiden men bara han vände ryggen till en kort stund satt de där igen. Ja, jag hade nästintill dött om jag hade varit med. Efter min nära-döden-upplevelse i somras när jag fick hela benen fulla med bölder så får jag panik bara det är lite mygg. Vill aldrig aldrig mera få så där igen!!