/ Tandhygieniststudier /

Sommarlov

 

Idag gjorde jag min sista dag i Skärblacka. Jag hade mina sista patienter som student. Nästa gång jag möter patienter inom tandvården är det som yrkesverksam tandhygienist. Från och med nu har jag alltså sommarlov och det känns.. overkligt. Poletten har inte riktigt trillat ner att jag nu är färdig med mina studier. Framtiden är fortfarande oviss men jag hoppas ni håller tummarna lika mycket som jag för ett jobb som jag SÅ gärna vill ha. Arbetsmarknaden är inte riktigt lika lätt som jag trott men jag ser ändå ljust på framtiden. Att jag har en fast antällning på Briva är såklart en enorm trygghet som jag är oerhört glad över men min ambition är givetvis att få ett jobb som tandhygienist nu.

Innan jag gick idag fick jag en söt blomma och ett litet Lycka Till kort. Även Pernilla fick en blomma av mig och övriga kliniken fick fika. Pernilla har varit en klippa under alla mina veckor i Skärblacka och bättre handledare kunde jag inte fått! 

/ Nära och kära /

Onsdag

Jag har sovit bort halva onsdagen. Så som sig bör efter ett nattpass alltså! Koordinatorn ringde från jobbet i panik häromdagen och ett litet extra-pass klirrar alltid gott i kassan. Egentligen behövdes jag även i måndags men det hade jag inte pallat med alla minustimmar på sömnkontot efter helgen. Jag raggade till mig fyra nattpass i juni också så juli blir inte utan inkomst. Det känns skönt!

 

Igår åkte jag till Emilie, Linus och Rasmus innan jobbet. Rasmus var på sitt allra mest strålande humör och vi röjde järnet där hemma. Mamma var där och vi satt mitt emot varandra och släppte Rasmus mellan oss. Han gick ett par stapplande steg innan han trillade i famnen hihi. Så söt. Snart kommer han springa omkring som en liten virvelvind! Jag gjorde honom färdig för nattning och sedan satt vi och gosade i soffan i 15-20 minuter. Han var helt lugn och gosade in sig i min famn. Såå mysigt! Om det inte vore för att jag var tvungen att åka till jobbet så hade jag nattat honom. Första september står jag garanterat för nattningen för då ska Rasmus sova här när mamman och pappan är på fest. Tror ni jag längtar? :) Men jag får inte längta för mycket för 1:a september knackar hösten på dörren och det är definitivt inget jag ser fram emot.

/ Fest /

Vår fest!


Jag i lördags!

Natten mot lördagen då vi skulle ha vår fest var det världens åskoväder. Under hela dagen hängde molnen tunga men framåt sena eftermiddagen började det spricka upp. Lagom till alla gäster kom var det klarblå himmel, strålande sol och varmt i luften. Vi kunde inte fått bättre väder och vilken sommarfest det blev! Alla var på gott humör och stämningen var på topp. Som vanligt när man har roligt så gick tiden alldeles för fort. Jag blev lite överförfriskad där ett tag men efter ett litet break var jag snart på G igen haha. Så kan det gå när man är lite för taggad för fest ;) Nedan är ett urplock av alla foton som togs under kvällen.


Välkomstbål

 
Jocke och Karin


Olle och Jocke


Vera, Emma, Jag, Anna och Tessan


Mingel

 
Maria och Tessan


Peppe, Robban och Carl

 
Anna och Carl

 
Anna och Peppe till vänster, Larsa och Vickan till höger


Barnvagnsmaffian ;)

 
Anna och Maria till vänster och Larsa, Vickan och Erik till höger

 
Peppe, Linus och Emil
 
Jag och väääärldens bästa syster!! 
Adis och Astrid, Karl-Adam och Carl 
Fina Anna och glada jag 
Hungrig Jocke! Vi bjöd på kronhjortskalvfilé, vildsvinsfilé och kycklingklubbor. Till det serverades färskpotatis, sallad, tre olika såser, grekiskt lantbröd och olivbröd. Och så vin, öl och läsk!

 
Carl, Emil och jag


Hungriga tjejer! Karin, Emilie och Anna


Linus 
Astrid, Larsa, Vickan och Tessan

 
Mycket bebisgos! Jag tror allt Emilie blev lite sugen på en lillasyster/lillebror till Rasmus ;)


Olle och Robban

 
Lycklig jag och min fina syster och jag!


Karl-Adam


Många timmar senare. Här var klockan 2-3 och det var då vi dansade järnet och hade allsång. Emilie frös om fötterna och fick långa sockar av mig och fick visst tag på mina blommiga foppatofflor också haha. Själv hade jag dragit på mig mysbyxor och hood. Här brydde vi oss visst inte så mycket om hur vi såg ut längre ;)

 
Maria! Och en typisk Jacob på fest haha.


Peppe skötte musiken


Party on!! Även Rod fick vara med och dansa. Rod och husses specialite :)


Maria och syster

TACK alla inblandade för allt! Festen blev så lyckad den bara kunde bli och Olle och jag är så glada att alla verkade ha så roligt och uppskatta allt. Nu har vi hela sommaren framför oss och flera sommarfester måste det bli!