/ /

Sol, bad och fiske!

Den här dagen har varit helt underbar. Vi har varit ute i skärgården precis hela dagen. Olle och jag hämtade upp Robert vid 9 imorse och efter tankning och handling bar det av ut till båten. Fiske har stått på schemat och jag drog upp första gäddan =) Efter flera timmar utan napp åkte vi till O:s pappas segelbåt där han, O:s lillasyster och ett annat par med segelbåt var och där har vi sen varit hela eftermiddagen och kvällen. Grillat, solat, badat (årets första dopp) och bara haft det SÅ mysigt. O, R och O:s pappa åkte iväg en sväng med båten och lyckades få upp ytterligare 4 gäddor.

Bilder finns i massor men batteriet till kameran är slut så det får jag ladda upp en anna dag. Nu är det sovdags!
/ /

Blodomloppet

Nu är jag hemma efter motion och god picknick. Jag tog förnuftet till fånga och sprang de 5 kilometrarna och det gick bra. Inget ont i benhinnorna till min glädje. Nya skorna är toppen! I våra picknickpåsar fanns det MYCKET. Bröd, smör, leverpastej, mjukost i olika smaker, skinka, potatissallad, gravad lax, ramlösa, äpplen, choklad, proviva. Mat i mängder så det blev massvis över som vi delade upp och jag tog med mig en brödpåse och en ramlösa hem. Brödet blir bra till picknick i helgen när vi ska ut i skärgården och fiska!

Imorgon går jag min sista dagtur av tre och jag förmodar att jag kommer vara halvt död när klockan ringer. Narkosbad står på dagordningen. Varmt och gött. Sen tänker jag gå hem så fort eftermiddagspersonalen gjort entré och fått rapport. Fredag = underbart!
/ Resor /

Sommar 2008

Planering pågår! JA, jag är galen i att resa. Och galet kul kommer det bli. Frida + jag = veeery good combination. Inget snack om saken trots att vi inte rest tillsammans förut =)