/ Lina /

Choklad

Huvudvärken har förföljt mig under dagen och jag har fyllt på med mängder av vatten.. och cola. Det blev visst så. Vi har ätit tacos ikväll och då är cola obligatoriskt :)

Lunchen hos farmor och farfar var jättegod som vanligt. Dom var nyligen hemkomna från Mallorca där de varit i två veckor och jag fick en stor 400 grams Toblerone. Farligt! Den är redan öppnad och vi får väl se hur länge det tar innan den är uppäten :P Jag blev bortskämd med en ganska stor påskpeng också. Snälla, underbara farmor och farfar. Alltid lika generösa ♥

Innan jag for hemåt igen stannade jag till på Ikano. Köpte lite smått och gott på H&M och tog därefter svängen in på IKEA och köpte ljus. Jag förstår inte riktigt vad det är med mig men jag har inget tålamod att gå i klädaffärer. Ekonomiskt om något ;)

Nu ska vi SOVA! Imorgon hoppas jag få sova ut och slipper höra min kära sambo babbla i telefon lång tid som han gjorde imorse med en arbetskompis. Högt också. J-vlar vad irriterad jag var haha. Morgonhumöret är inte alltid det bästa :P

/ Lina /

Leeeedig

Så otroligt skönt med ett par dagars ledigt. Det känns konstigt att det inte finns något att göra. Inga borden, inga måsten. Jag vaknade av huvudvärk och munnen var alldeles torr, ungefär som om jag vore bakis. Kom på att jag enbart drack enbart två glas vatten till lunchen igår.. måste blir bättre på det!

Min första dag på lilla påsklovet ska jag ägna åt att åka till farmor och farfar där jag ska äta lunch. När jag ändå är i Linköping tänkte jag åka en sväng till Ikano och strosa i affärerna. Jag ska verkligen njuta av de här dagarna!


/ Tandhygieniststudier /

Trött!

Ett ord kan beskriva mig rätt bra nu. Slutkörd! Shit vilken jäkla tenta är det enda jag kan säga. Svår och förbannat jobbig. MEN, nu är den gjord och det är skönt oavsett om jag klarade den eller inte. Det återstår att se. Vi får väl vänta 3 veckor som vanligt. Det är max tid lärarna har på sig att rätta och självfallet brukar de låta oss vänta in i det sista..

Nu ska ta och repetera inför seminariet imorgon och sedan blir det läggdags. Det ska bli såå skönt att sova och jag tror det är bäst att ställa dubbla alarm imorgonbitti för jag kommer troligen vara rätt seg. Skulle inte förvåna mig om jag lyckades försova mig just när jag inte får hehe.