/ Foto - barn /

Walter snart 6 månader

 
Walter! Hur söt får man lov att vara? Jag kan knappt greppa att det snart är sex månader sedan den här lilla gosungen var här och fotograferades för första gången. Då alldeles ny i världen. Inte ens en vecka gammal. Den här gången fick jag lite mer respons och han var lite mer "lättjobbad" den här gången ;-) 
 
/ Hälsa och träning / Lina / Nära och kära / Resor /

Träning, resor och lite annat..

Dagens! 
 
Lördagmorgon! Klockan är 9.20 när jag påbörjar det här inlägget och jag har redan hunnit med att träna, duscha, äta frukost och slänga in en maskin tvätt. Anna och jag håller i vår lördagstradition att morgonträna men idag blev det extra tidig träning, redan kl 7. Jag vaknar ju allt som oftast runt 6.30 på helgerna så det är bara skönt att starta dagen så även om det tar en liten stund att väcka kroppen. 
 
 
Igår var jag inne till Norrköping efter jobbet och hade en träningsdejt med Karin på R2P. Tyvärr får vi inte till träning ihop så ofta längre så när det väl blir av är det extra roligt. Igår körde vi frivändningar och stötar och trots att det var längesen har jag blivit starkare i det och det är ett betyg på att all annan träning gett resultat. Utöver det hängde och slängde vi lite i en pullup-bar och jag lyckades äntligen göra 5 pullups utan gummiband igen. Sedan jag fixade mitt nyårsmål för ett par veckor sedan har jag "bara" klarat av fyra. Vi avslutade med fem kräkiga 2 min cirklar. På fotot ovan kör Karin den sista och avslutande cirkeln, assualt bike som jag mer skulle vilja kalla hell bike. Den är hemsk. Ser inte mycket ut för världen men är Så. Jävla. Jobbig. Men lika jobbig som den är, lika härlig är känslan när det är slut. 
 
I söndags körde Anna och jag ett tungt pass och äntligen satte jag ett nytt PB i knäböj, 80 kg. Anna är grymt stark i marklyft och lyfte 82,5 kg lätt. Det är max vad jag har i vikter så nu behöver jag köpa fler viktplattor. 
 
Tove och Walter kom hit i torsdags efter jobbet. Vi gick en långpromenad, fotograferade Walter som snart blir 6 månader och när vi kom tillbaka tog vi en fika ute i solen. Så himla kul att ses!!
 
 Hur söt?
 
 
Skön promenad med Sara förra helgen. I veckan bokade vi en fjällresa med Sara och Jacob. Jag har inte åkt skidor sedan 2003 men det sitter förhoppningsvis i ryggmärgen. Innan vi åker med Sara och Jacob har jag ett par dagar på mig att övningsåka för v.3 ska hela gänget på Friska Tänder åka upp till Fridas föräldras stuga i Hundfjället. Frida är en fena på skidåkning så jag får en privat skidlärare ;-)
 
En resa till solen blir det också. 17/11 bär det iväg med Ida och vi blir med andra ord borta över min födelsedag. Helt jäkla undebart!! 
 
På svampjakt i början på veckan. Tyvärr ingen svamplycka denna gång! 
 
Ytterligare en träningsbild som avslut på detta inlägg. Frida och jag provade på nya gymmet i Söderköping förra veckan. Inom Praktikertjänst har vi ett väldigt generöst friskvårdsbidrag och jag har ännu inte utnyttjat något alls av det. Jag ska köpa ett nytt 10-kort på R2P men sen blir det nog ett kort här också. I den kyligaste vintern kan det vara skönt att veta att jag kan träna inomhus för då lockar inte garaget riktigt lika mycket. 
/ Lina /

En liten uppdatering

 
Long time no see men jag lever i allra högsta grad. Jobbar, tränar och umgås med nära och kära. Det är mest måndag-fredag och semestern är verligen ett minne blott. Så är även sommaren. Hösten kom fort men förhoppningsvis får vi några sköna sensommardagar innan den riktiga höstkylan kommer. Även fast sommaren är slut så är inte wakesäsongen det och ett par åk till hinner vi nog med innan det blir för kallt. Nya våtdräkterna är toppen och gör stor skillnad. Igår var det 15,5 grader i vattnet och jag frös inget alls trots att jag låg i ganska länge tre gånger om. Största skillnaden är att det krävs mer kläder för den som åker i båten! 
 
Precis som i senaste inlägget uppdaterar jag med en rad foton från senaste tidens händelser. 
 
Idag åkte vi och plockade svamp efter vi ätit frukost. Svampturen resulterade i 2,1 kg kantareller och 1,3 kg Karl-Johan. Äntligen! Förra året hittade vi inget svamp alls för att det var så torrt i backen. 
 
 Vi har varit på två kräftskivor. Förra lördagen hos Carl och Tessan, i fredags hos vår förra granne David i hans nya hem - en husbåt. Roliga tillställningar båda två i trevligt sällskap.
 
 Från gårdagens wakeboardtur med David och Heidi. Grillade hamburgare till lunch! 
 
 En mysig söndag för två veckor sedan med Karin och hästarna. Nu vandrar Pike och Baron på de evigt gröna ängarna..
 
 En augustikväll för ett par veckor sedan. Det var nog en av de sista lite varmare kvällarna! 
 
Emma och jag har sprungit ett par rundor tillsammans. Imorgon har vi nästa inplanerad :-) 
 
Nu kurrar magen, dags för kvällsmat - svampmackor. Mmmm!