/ /

Kos

Tidigt igår morse kom jag och Emilie hem från Kos. Jag har haft det så jävla roligt och träffat massor roliga människor. Var jätteroligt att träffa Emilie igen fast det kändes ändå inte som det var 3 månader sen vi sågs. Har skämtat om att vi verkligen vill åka tillbaka och sanningen är att vi SKA göra det. Imorgon!! Haha, vi är helt galna. Är ju ledig i 3 veckor till så varför inte. Så nu är det bara att börja packa igen :)

/ /

Semester

Nu är den efterlängtade semestern äntligen här. Sista passet var rätt lugnt. Vak på en nedsövd patient så det var inte mycket att göra. Bara vanlig omvårdnad. 

Tänkte lägga in och ta bort lite gamla låtar från min mp3 nu. Får ta min gamla för Mickis har lånat min andra och tagit med den till skärgården där hon är nu. Egentligen skulle hon kommit hem idag men ska vara kvar där till måndag nu istället. Irriterande om något! Var rädd att den gamla inte skulle fungera men som tur är gjorde den det. Har varit glapp i den så jag hoppas den håller hela resan. Ska sätta igång nu så jag kommer i säng någon gång.   
/ /

Packning

Så var det dags att packa igen och det är lika svårt som alltid att veta vad man ska och inte ska ta med sig. Det kommer väl sluta med att resväskan väger multum som vanligt. Tåget går redan vid 12 imorgon. Kommer till Arlanda runt 14.30 och planet går inte förrän 17.50 tror jag. Blir nog aningen långtråkigt men när jag väl checkat in kan man ju gå omkring inne på taxfree och kika. Ska se om jag hitta någon ny parfym.

Nu är det jobb som gäller. 8 timmar kvar till semster!