/ Nära och kära /

Vinterjacka och saknad

Förhoppningsvis har jag min vinterjacka klappad och klar inför den kommande kalla årstiden. Emilie & Co på Team Sportia har haft världens superduper erbjudande på en parkas från Didrikson så jag bad E köpa en åt mig. Dessvärre fanns inga 36:or kvar så nu har hon köpt en 38:a. Jag hoppas inte att den blir för "tältig" för den ser så fin ut. Med dragsko i midjan sitter den förhoppnings bra även om den blir lite stor! 
 
Foto
 
Torsdag-fredag när jag ska till Linköping på journalutbildning passar jag på att stanna över natten hos Emilie, Linus och Rasmus och då får jag prova jackan och se om det blir en keeper eller inte. Jag saknar mitt lilla hjärtegryn så himla mycket och nu blir det långt mellan tillfällena vi ses :-( I februari blir Rasmus storebror och jag moster igen och det kommer inte bli alls samma sak som när Rasmus var liten spädis då jag kunde åka till Linköping i princip när som helst. Tur jag har en dag i veckan när jag slutar 12.30. Många av de lediga eftermiddagarna kommer med största sannolikhet tillbringas hos syster och mosters små älsklingar. Åh, tänk att jag ska bli moster igen till en liten att älska!
 
Spexarn ;-) 
 
L O V E ! ! ! ! 
 
Nu ska jag göra min kära sambo sällskap i sängen. Imorgon har jag inget alarm som väcker mig tidigt men jag ska se till att komma upp hyffsat tidigt ändå. Olle ska på duvjakt med en kompis under förmiddagen och jag är sugen på en tur till Ingelsta. Jag får se hur jag känner imorgon. Till kvällen ska vi ha kräftskiva med familjen hos Håkan och till dess ska jag ha bakat en matpaj men det tar knappast hela dagen!
/ Lina /

Underbara fredag!

Det kändes knappt som jag hann komma till jobbet förrän det var dags att gå hem igen. 7.30-12.30 skulle vara en lagom tid att jobba varje dag men då skulle det bli lite skralt med pengar på kontot. När jag kom hem stoppade jag lite lunch i magen och kort därefter kom Emma och Therese. Jag höll mitt pass för dem och som jag misstänkte så tog det lite längre tid än 30 minuter så jag får se vad som hinns med på söndag. Jag ska göra ett par justeringar men i det stora hela tyckte de att det var bra och gav mig godkänt. Rut och Vera hejade på från golvet så det blev lite utav mamma-barngympa här hemma ;-) Vi avslutade med Karins berömda fuldans och Rut skrattade så hon kiknade hihi. 
 
 
Ikväll blir det en lugn myskväll i soffan framför tvn. Fredagsmiddagen blir duva. Mmmmm! Det var längesen. Dags att sätta igång med maten så den blir färdig någon gång. Annars är det lätt hänt att jag går loss på chipsen innan maten. Har ju hänt en och annan gång förr..
/ Lina /

Snart helg!Min första vecka på nya jobbet har susat förbi! Imorgon är det redan fredag och då slutar jag 12.30. Lyxigt! Jag ska vara med i receptionen fram till klockan 10 då en specialist inom barntandvård kommer och håller föreläsning i två timmar. Ingen patientverksamhet alls imorgon alltså! Nästa vecka går jag tre dagar med min handledare och torsdag-fredag är jag i Linköping på journalutbildning. SEN börjar det på riktigt! Då är det dags för egna patienter och det ser jag fram emot väldigt mycket. Nu börjar jag få kläm på klinikens rutiner och hur hygienisterna jobbar men det är såklart fortfarande mycket kvar att lära. Jag har inte svårt att somna på kvällarna i alla fall, det är en sak som är säker. Det är mycket nytt att ta in och lära!
 
Ikväll har jag varit på träning och det var svettigt värre! Anna körde stenhårt med oss. Nya passet är tufft men roligt. På söndag är det min tur att hålla pass och imorgon ska jag ha ett provpass för Emma och Tessan. Tanken är core+tabataintervaller i ca 30+15 minuter men det är svårt att räkna tidsåtgång. Jag får se vad som hinns med men core är det som är prio 1 och det som kommer att inleda passet. 
 
Sängen nästa! Olle sover sedan en timme tillbaka för han var tröttare än tröttast. Rod och han åkte till skärgården igår för att jaga idag men det blev visst inte mycket sömn inatt. Det var en liten hund som hade svårt att slappna av och han som vanligtvis sover som en gris behövde gå upp två gånger och kissa och höll sin husse vaken större delen av natten. Idag flög det i alla fall en hel del fågel till skillnad mot i lördags och Rod fick apportera närmare 30 stycken av de 34 Olle sköt. Det är ju typiskt att det ska flyga så j-vla mycket fågel när jag inte är med :P