/ /

Fredag

Härlig fredag. Solen skiner, det är vårigt ute och jag har huset för mig själv en vecka from idag. Mamma och pappa åkte till Österrike i förmiddags tillsammans med ett annat par där dom ska åka skidor. Jag klagar inte.

Kom precis hem från Mickis. Vi har pratat sönder varandra, lagat mat och busat med Ralf. Mysfredag!

image560
/ /

Asos

Det var evigheter sedan jag beställde något från Asos men den flerfärgade toppen har jag tittat på länge och nu ska den äntligen få bli min. Omlott-koftan tycker jag ser mysig ut så den klickades också hem. Hoppas på att det passar nu men av tidigare erfarenhet brukar det mesta från Asos passa bra!

image559
/ /

Ljusare tider

Jobbar korthelgen som kommer så ledig dag imorgon. Jag ska träffa Mickis och det är verkligen på tiden. Jag fick aldrig tag i henne till i söndags men nu så. Vi ska luncha och promenera med Ralf som är lite mer än 5 månader nu. Ingen liten knähund längre med andra ord.

Det slog mig när jag åkte till jobbet imorse klockan 6.15 att det inte var kolsvart ute. Man känner sig så mycket piggare när det är ljust ute. Mindre roligt är väl att det ska bli minusgrader och snö på måndag. Man får väl hoppas meterologerna har fel.