/ /

Morgonpigg

Uppe i ottan trots ledig dag. Karin och jag ska ut på ridtur. Mysigt! Och bra mycket skönare för både oss och hästarna innan det blir för varmt. Ska bara äta en frukt nu så äter vi gemensam frukost efter turen. Därefter åker vi och solar och baaaadar =)

/ /

Vaaarmt

Fattar inte hur jag ska kunna somna i denna värme. Är sjukt varmt här på övervåningen hos mamma och pappa. Jag måste plocka fram lilla fläkten och ha bredvid mig inatt. Ta ur duntäcket också för det lär inte behövas. Egentligen skulle jag kyla ner mig med en kalldusch innan jag går till sängs men det orkar jag nog inte.

Har i övrigt haft en lugn kväll på jobbet. Hög beläggning men lugna och stabila patienter, som det ska vara ;) Mest pyssel. Imorgon blir det desto mer att göra. Narkosomläggning och operation. Hääärligt i denna värme.
Längtar till tisdag för då är jag ledig och ska jag njuta värmen vid Hövern med Karin. Lovely! Sedan ska vi laga mat på kvällen eftersom Olle jobbar kväll. Girls night :-)

Gårdagen var mycket mysig. Kan det bli annat en underbar sommarkväll? Vi grillade vildsvin och halloumi. Till det åt vi färskpotatis, tzatziki och en mumsig sallad. Mindre trevligt var att vi mer eller mindre blev uppkäkade av alla j-vla knott så vi fick förflytta oss in när vi skulle äta efterätt. Jordgubbs- och rabarberpaj med vaniljsås. Gottigotti! Skulle kunna leva på den där pajen ;)
/ /

Jobba?

Vi har precis ätit jordgubbar med glass och grädde och snart väntar sängen. Har verkligen noll lust att jobba imorgon men så är det alltid efter flera dagars ledighet. Känns nästan som jag gått på semester men så är tyvärr inte fallet. Jag får verkligen ta vara på alla mina lediga dagar jag har tills semestern är här. 4 veckor kvar. Samtidigt längtar jag inte för sommaren är så långt gången då.. vill alltid ha sommar.

Imorgonkväll efter jobbet ska Olle och jag grilla med Karin och Filip. Dom är hundvakt åt Håkans hundar i helgen och bor i huset så vi ska dit ut. Mys! Älskar livet här ute.