/ Hälsa och träning /

Skönt morgonpass

Nöjd spännis efter dagens pass
 
Jag vaknade 5.30 imorse i samband med att Olle gick upp och det på en ledig dag. Jag som annars är mer död än levande på morgonen vred och vände på mig utan att somna om igen. Till sist klev jag upp, drog på mig träningskläderna och åkte till gymmet. Och tur var det för jag kunde lägga mig ett grymt bra pass bakom mig när jag åkte därifrån. Jag har inte haft den här känslan i kroppen på länge och fick lite ny motivation. Motivationen har varit någon annanstans under en längre period och jag har gått till gymmet bara för att jag vet att min kropp behöver det. 
 
När jag kom hem åt jag en stor, god frukost bestående av kvarg toppad med bär och chiafrön, kokta ägg, multigrain knäcke och kaffe. Mums! Nu börjar nattens få timmars sömn ge sig tillkänna för jag kom inte i säng förrän kl 01 inatt så en liten powernap på soffan känns inte långt borta. 
/ Lina /

Cykelutflykt

 
Efter en liten sovmorgon ska jag strax sätta mig på cyklen och möta upp Therese och Rut. Vi ska cykla Hällerstad runt som är en återkommande aktivitet här på vischan vid Kristi Himmelsfärd. Cirka 2 mil på cykel med tipsfrågor och fikastopp på vägen. Förra året skulle jag cyklat men då hängde jag med mamma och ett par gamla arbetskompisar till Ullared istället. Att det redan är ett år sedan.. tiden går så fort! 
 
Dags att bege sig! Klockan 10 ska vi mötas upp vid startplatsen :-)
 
/ Foto - gravid / Hälsa och träning /

Gravidfoto x 2

Anna och Peppe 
 
Maria och Erik
 
Igår fotograferade jag Anna, Peppe, Maria och Erik. Det blev många fina foton så det måste nog få bli ett inlägg var parvis vartefter. Annas och Peppes bebis är beräknad 11:e juni och Marias och Eriks den 21:e så snart kommer jag alltså ha två nyföddfotograferingar. På tal om det så håller jag på att redigera fotona på tvillingarna jag fotograferade för ett par veckor sedan. 
 
Tidigare ikväll drog jag på mig löparskorna och sprang en sväng efter flera dagars vila pga ryggskottet. Jag sprang till en lång, seg backe och sprang backintervaller med ett för mig nytt upplägg. Jag delade backen i tre delar och sprang först hela backen. Därefter joggade jag ner 2/3 och spurtade upp till toppen. Åter igen joggade jag ner fast denna gång 1/3 av backen och sprang upp igen och detta upprepade jag 3 gånger. Kräk-jobbigt! Jag fortsatte att springa vidare efter att pulsen återhämtat sig lite och landade hemma hos Anna. Eftersom hon skulle fotografera sitt vanliga vecko-foto på magen så tog vi hennes bil hem hit. 
 
Nu har vi precis käkat pulled chicken jag ställde in i ugnen innan min springtur. Gott!! Imorgon jobbar jag 10-19 och sedan är det fyra dagars ledigt. Tjoho så skönt!