/ Nära och kära /

Lördagkväll. Duva, rotfrukter, färskpotatis och ett glas rött. Lite cola och chips också såklart. Kan inte bli bättre en hemmakväll första dagen på semestern.
Sambo med världens bästa, hundägare, hästägare, världens finaste familj på både min och Olles sida, underbara vänner. 
Lycklig ♥

/ Rod /

Sovstilar

De där små finner sig till rätta och kan ligga lite hur som helst bara de är tillräckligt trötta. Den ena halvt på rygg/halvt på sidan, den andra med benen rätt upp i luften.

/ Pållarna /

Lugn första dag

Idag blev det en ganska lugn dag för Flame. Jag borstade och myste med henne och sedan gick vi en promenad i klätterbacken. Vi blev nog lika andfådda båda två hehe. Imorgon tänkte jag rida en liten sväng och prova Barefoot-sadeln, som är bomlös, på henne. Jag fick med en dressyrsadel men den är för tillfället lite trång av förklarliga skäl ;)
Louise, Flames ägare, och hennes kompis var förbi idag också och kikade hur Flame kommer bo och hon verkade väldigt nöjd. Nästa vecka kommer hon ut igen så vi kan fixa med kontrakt. Allt gick ju väldigt fort från det att vi fick nys om Flame till att hon kom hem.I eftermiddag har Karin, Ingegerd och jag varit i Ingelsta. Först var vi förbi Grizzly där jag köpte en ny säck valpfoder till skrutten och därefter åkte vi till City Gross som har en häst-hörna. Jag är på jakt efter jodphurs och hittade ett par från Mountain Horse. Nästa lagom men i minsta laget med en extra strumpa så det blev inget köp för strl 37 var slut. Jakten går vidare..