/ Resor /

Hello Africa

Inte länge kvar tills man befinner sig i ett betydligt varmare klimat. Garanterad sol varje dag. Just nu är jag hos O och han är iväg och jagar vildsvin. Han kommer snart hem och då ska vi äta kycklinggryta jag precis fixat iordning. Sedan åker jag hemåt någon gång efter det. Egentligen hade jag tänkt åka hem i eftermiddags men jag har suttit och fört över musik från Os bärbara hårddisk till min dator så tiden har runnit iväg. Musiken ska in i min mp3 när jag kommer hem för det är mest gammal sönderspelad musik på den. Jag kommer sakna honom jättemycket men nu är det ingen 3-månadersresa som väntar och han kommer vara kvar hos mig när jag kommer hem. Min O!

Ida kommer till mig runt 22 sen åker vi någon gång innan 2 inatt. Jag ska försöka sova innan så jag är lite utvilad. Försökte sova en stund förut men det gick inget vidare. Nu börjar jag däremot bli trött.

/ /

Svintabletter

Nu har jag packat det mesta eftersom jag åker till O direkt efter jobbet imorgon och stannar till söndageftermiddag/kväll. Vi tar bilen upp så jag hoppas vädret är på vår sida. Vi orkar bara inte med en kall natt på Arlanda. Sedan landar vi 3.10 när vi kommer hem och då är det skönt att slippa vänta på att tågen ska börja gå.

Just nu känner jag mig rastlös och orolig utan anledning. Efter att ha pratat med Ida är jag tvärsäker på att det är dom j*vla malariatabletterna rent utsagt. I tisdagsnatt drömde jag en HEMSK mardröm vilket var år och dar sedan jag gjorde. Nu inatt hade jag ingen ro att sova. Somnade framåt 1, 1.30 och vaknade 4.20 utan att kunna somna om. Inte likt mig som i princip aldrig har några problem att sova. Visste sen innan att malariatabletter kan ge biverkningar i form av sömnlöshet, oro och mardrömmar men eftersom jag inte reagerade på tabletterna jag åt i Costa Rica trodde jag inte jag skulle reagera på dom här men där hade jag fel. (Åt Klorokinfosfat i Costa Rica och nu Lariam). Nu ångrar jag att jag inte bad om recept på Klorokinfosfat men för säkerhets skull ska jag be en läkare på jobbet skriva ut Malaron som man väldigt sällan får några biverkningar av. Dyrare är dom men det får det vara värt. Tänk om man kunde fått recept på dom från början. Det var ju trevligt att punga ut med 230 spänn för att få drömma lite mardrömmar, inte sova och vara speedad som om man gick på något.

Mitt i allt detta elände har jag nu varit hos frissan och det blev som vanligt jättebra. Nu är håret fräscht!
/ /

Typiskt

Fan. Precis som jag gått upp ringde mobilen. Frissan är sjuk. Jag som hade sett fram emot att få gå dit så mycket. Som tur var fanns det en tid på torsdageftermiddag. Huvudsaken är att jag får håret gjort innan resan.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag istället. Åka till stan är ingen idé för där bränner jag bara pengar på saker jag egentligen inte behöver. Nu är det totalt shoppingförbud innan Gambia. Det enda jag verkligen behöver är strumpbxor och det kan man väl få kosta på sig. Jag ska iaf åka bort till Lasses och hämta ut mina grejer från H&M. Jag var orolig att de inte skulle hinna fram i tid men det gjorde de gott och väl. Någon gammal bikini vill jag inte gå omkring i! Kläderna från Ellos kom förra veckan och allt var jättebra. Sandalerna är riktiga favoriter. Kommer användas flitigt i sommar.

Senare i eftermiddag ska jag till O. Han slutar vid 14 men skulle träna efter jobbet. Jag tänkte att jag också kunde varit lite ambitiös och tränat mitt på dagen idag istället men jag kom snabbt på att jag har ONT i min hals så det är ingen bra idé. Fy attan. Kommer lagom till resan. Det får inte blir värre!