/ Lina /

Vinterdäck

  
 
Ett par nya dubbade vinterdäck sitter nu på min lilla pärla. Skönt att slippa oroa sig över om det kommer vara halt eller inte på morgonen. Givetvis ska man ta det försiktigt oavsett sommar- eller vinterdäck men förutsättningarna att inte få sladd på bilen om det är halt minskar ju väldigt mycket. 
 
 
Innan däckbyte åkte jag som planerat till Ingelsta där jag mötte upp Emma, Tessan, Vera och Rut. Vi åt lunch på Lindahls och mycket mer än så hann jag inte med förrän det var dags att åka. Morsorna fortsatte med en shoppingrunda i affärerna som jag gärna hade hängt med på men det var väl lika bra att det ingen runda blev. Pengarna rullar så lätt iväg då...
 
Efter hemkomst har doggeliton och jag varit ute och gått 5 km så det har varit en produktiv ledig eftermiddag. Jag hade först tänkt mig en springtur men kände och känner mig inte helt i form för det. Om en stund ska jag ta bilen till Emma som bjuder på tacos. Även hon och Anna är jobbänkor ikväll så då passar vi på att ses istället för att sitta hemma i vår ensamhet. Små saker som förgyller vardagen!
/ Foto - barn / Nära och kära /

Härliga höstdag!

Kasta löv är skojigt..
 
.. superskojigt!
 
C h a r m t r o l l
 
 
 
Så fin!
 
Moster Rasmus Mormor
 
Mormor är bäst!
 
 
Tittar fascinerat på ett flygplan som flyger förbi, helt okontaktbar ;-)
 
 
 
 
/ Lina /

Höstrusk

Fin morgon i Norrköping
 
En kylig helg med vackert väder har nu övergått i höstrusk. Vinden viner utanför och det blåser så det knakar i husknutarna. Regnet började smattra på rutan när jag åkte hem och det ser ut att regna ända fram till imorgon eftermiddag. Jag hoppas temperaturen håller sig ett par grader över nollan så det inte blir isgata ute för fortfarande sitter sommardäcken på. Imorgon är det dags att skifta till vinterdäck på Däckia i Sörping. De kränger av sommardäcken från fälgarna och sätter nya vinterdäcken på dom och till våren köper jag mest troligt nya fälgar till sommardäcken. Ett par lite snyggare ;-) Eftersom jag slutar 12.30 och däckbytet inte är förrän 14.45 så passar Emma och jag på att lunchdejta i stan. Hon ska ändå in och köpa ny bilstol till Vera så det blev perfekt. 
 
Resten av kvällen kommer jag hänga i soffan under en filt framför tvn i min ensamhet. Olle jobbar kväll i veckan och det är alltid lika trist. Det är i alla fall en bra tv-kväll och jag såg att nya avsnitt av Sjukhuset börjar ikväll. Idag hade jag lite av en "sentimental-dag" då jag saknade Briva och alla gamla goa arbetskamrater så himla mycket så det blir härligt att få se lite tv därifrån :-)