/ Foto - gravid /

Maria och Sara

 
Jag kom från Maria för en liten stund sedan där jag fotograferat henne och hennes syster Sara som är på besök i helgen. Båda två är som synes gravida och de är beräknade med bara tre veckors mellanrun. I slutet på maj och i runt midsommar beräknas de små komma om de är punktliga och Saras lilla bebis är först ut.
 
 
/ Lina /

Härliga lördagsväder

 
Trots en kylig natt och morgon så behövde vi inte frysa på dagens morgonpromenad. Solen värmde gott och det är så härligt vårigt ute med alla fåglar som kvittrar. Underbart! Nu har jag precis druckit en kopp kaffe och ska gå ut och putsa utsidan på de fönster som blev kvar igår när batteriet i fönsterskrapan tog slut för andra gången. Det var i alla fall en fröjd att komma ner idag och kunna se ut genom RENA fönster. Det var ett tag sen! Näst på tur står biltvätt och givetvis ska jag tvätta fönstrena på bilen med fönsterskrapan :-) 
 
Dags att sätta fart så allt hinns med innan det är dags att hoppa in i duschen och göra sig fin inför kvällens festligheter!!
 
/ Lina /

Härliga fredag!

Jag och Leyla
 
Underbara freeeedag! Jag startade den på gymmet med mitt lite omgjorda pass och det var en grymt trött kropp som gick till jobbet. Det kändes att kroppen fick något nytt att jobba med. På jobbet hade vi gofika fredagen till ära. Igår kom en gammal arbetskompis förbi med ett gäng kakor som blev över och idag gjorde Leyla sin sista dag och bjöd på tårta. Knappast något att fira men det är tradition att bjuda på något gott. Det blev ett tårfyllt farväl. Jag kommer sakna henne grymt mycket, både som vän och tandläkare. Jag tror inte att jag är ensam om att hennes kompetens kommer att saknas..
 
 
Efter tårar och kramkalas så bytte jag om och gick in till stan. Mot Clas Ohlson! De har medlemserbjudande på Kärcher fönsterskrapa just nu och just därför blev jag medlem idag haha. 499 istället för 699 och det är en fröjd att putsa fönstrena. Sjukt smidigt. Enda minuset är batteritiden. Idag blev det alltså både storstäd och fönsterputs men innan jag gjorde det svängde jag förbi Therese och barnen och tog en kopp kaffe i solen. Helt fantastiskt vårväder idag!! 
 
 
Nu har vi precis ätit middag, grillad entrecôte med pommes och chilibéa.Proppmätt! Imorgon är det dags för min systers och Linus kombinerade 30-års-/inflyttningsfest men innan dess har vi en ytterligare fin vårdag att se fram emot. Lovely!