/ Lina /

Tillbaka i Karlstad

Oj vad klockan har hunnit bli mycket. Tiden rinner fort iväg när man slutar 16.30. Det tar mig en stund att promenera från bussen och idag gick jag förbi och handlade innan jag gick hem. Så snart jag kom innanför dörren gjorde jag matlåda till imorgon, bulgur och kräftstjärtssallad. Smidigt att ha med sig så man slipper köa till mikrovågsugnarna.

Resan hit resulterade i försening med 45 minuter så ansökan om ersättning är redan ivägskickad. Det gjorde jag så snart jag kom hit. Man börjar väl bli veteran på det här med förseningar! Trodde typ jag skulle dö när jag gick från station till Nina. Väskan var inte nådigt tung och extra tung att dra i snö och grus. Dessutom hade jag väskan med datorn över axeln. Sista biten är det enbart uppför så väl framme hade jag fått dagens träningspass. Genomsvett!

Ikväll blir det en lugn kväll. Imorgon får jag se om jag tar mig iväg till Friskis. Man är ju så trött efter en heldag i skolan men samtidigt skulle både kropp och knopp må bra av att röra på sig.
/ Rod /

Rod 10 månader

 27:e januari blev Rod 10 månader. Snart är han 1 år och tiden har gått så fort sedan han kom hem till oss. Då var han en liten klumpig brödlimpa som tultade omkring här hemma. 8 månader senare är han kvick, smidig och snabb vart han än rör sig. Älskar häst- och kattbajs och tycker livet leker. Med könshormonerna har en helt ny värld öppnat sig och det finns mycket nytt att nosa på. Som att det inte fanns mycket att nosa på innan :) 

/ Lina /

Lördag

Förut såg jag Nyheterna på tv4 och det känns ganska betryggande att inte befinna sig i Egypten. Bara dagarna efter vi kom hem började oroligheterna och nu har de tagit sig till Hurghada där vi var. 

Den här blåsiga dagen har jag mest tagit det lugnt och njutit av att vara hemma. Jag åkte ner till Liljeberga det första jag gjorde imorse när jag vaknade. Hämtade tennisbollar då jag tvättat min döskitiga parkas idag och behövde det till torktumlingen. En tumling som tagit hela jäkla dagen! I Liljeberga blev jag bjuden på god frukost men även på en morgonpuss av Adele som var på myshumör. Hon riktigt tryckte upp mulen i ansiktet på mig innan hon skulle gå ut och andades på mig. Doften av hästmule är underbar! Under dagen var vi en sväng hos Håkan och hade lite skyttetävling. Jag tävlade mot Olles kompis och jag vann. Visserligen sköt vi med olika bössor men ändå :P Olle sköt efter mig på skojs skull med samma bössa och det skiljde faktiskt bara 3 mm på våra träffbilder. Inte illa pinkat!

Ikväll har vi myst framför tvn. Ätit rådjurssadel som var såå mör och god. Det, klyftpotatis och Olles goda kantarellsås. Imorgon blir det fortsatt häng i tvättstugan och tvätta kläder inför Karlstad. Packas ska också göras och den här gången ska stora väskan packas. Många dagar hemifrån..