/ Foto - övrigt / Resor /

Gran Canaria 2015

 
Det är redan över en månad sedan vår resa till Amadores på Gran Canaria. Vi hade väldig tur med vädret och fick en kanonvecka med klarblå himmel varje dag och en temperatur runt 25 grader. Precis lagom varmt. En morgon var det mulet men lagom till att vi fått i oss frukosten skingrade sig molnen och vi kunde tillbringa ytterligare en dag i solstolen. Jag längtar tillbaka men nu dröjer det faktiskt inte många veckor till man kan hoppa i bikinin här hemma. 
 
 
/ Lina /

Grå söndag

 
Gårdagens fina väder är idag utbytt mot ösregn och ruggiga vindar. Det är ändå ganska mysigt att sitta här inne och höra hur det smattrar mot fönsterrutorna men givetvis hade jag föredragit vädret ovan. Rod och jag tog en långpromenad under gårdags eftermiddagen och jag njöt varenda sekund. Det var alldeles stilla och solen värmde skönt. Innan eftermiddagspromenad tränade Karin och jag en volympass i Filips studio. Under den tiden provkörde Olle sin nya båt som han äntligen fick hem i fredags. Det har varit lite strul kring leveransen och det har varit många turer fram och tillbaka. Nu blir det ytterligare en tur fram och tillbaka för under premiäråket pajade tiltfunktionen i den sprillans nya motorn som är till för att höja och sänka motorn. Försäljaren hade aldrig varit med om dess like och ville väl helst av allt gräva ner sig själv när Olle pratade med honom haha. Min första tur som jag trodde skulle bli igår får alltså vänta men förhoppningsvis har vi båten till påskhelgen igen. 
 
 
Nu är jag mätt i magen efter en god frukost bestående av kvarg med bär, havrescones med färskost och marmelad och såklart en kopp kaffe till det. Jag känner mig väldigt nöjd som har tecknat om Rods försäkring från Sveland till Folksam där jag har alla andra försäkringar. Jag sparar närmare 1700 kr/år på det och den från Folksam omfattar dessutom betydligt mer. Förstår inte att det kan skilja så mycket och det är av ren lathet som jag inte tecknat om den förut.
 
 
/ Foto - nyfödd /

Lillen 15 dagar

 
Skam den nyföddfotograf som ger sig. Vi fick vänta många timmar på att "Lillen" 15 dagar gammal skulle somna men till sist orkade han inte kämpa emot John Blund längre. En gång tidigare har det dröjt lika länge att vänta ut en nyfödd och den bebisen var nästan två veckor så max 10 dagar är verkligen att föredra och gärna under en vecka. Det händer så mycket på få dagar med de små. De blir mer vakna och magen börjar kanske att krångla och göra lite ont så de får svårare att komma till ro. Nu har den här lille haft gulsot som han behandlats för och därför var det inte möjligt med en fotografering tidigare. Jag är så glad att vi inte gav upp för visst blev det ett gäng underbara foton.