/ /

Fujifilm Finepix F11

Är relativt nyvaken och det var inget annat än skönt att få komma hem till sin säng och sova. Det var segt att behöva sätta sig på cykeln och trampa hela vägen hem imorse.

Har skickat iväg en beställning på en Fujifilm Finepix F11. Kunde bara inte hålla mig. Jag blir galen på mig själv. Jag har köpmani. Men nu får det vara nog. Det här var ett nödvändigt ont. Känner att jag behöver en bra kamera inför kommande resor. Min Canon jag har nu är bra men jag vill ha en bättre, smidigare och snabbare kamera! Och då föll valet på den här som fått så bra omdömen av experter. Jag kommer nog inte bli besviken.

kamera
 
/ /

Extrapengar

Har varit inne extra inatt och jobbat. Jobbade dag igår och blev tillfrågad om jag kunde tänka mig jobba nu inatt. Blir en hel del extrapengar och det tackar man ju aldrig nej till så det gjorde jag så gärna. Skulle egentligen jobbat dag idag men får gå hem och sova sen istället. Inte helt fel. Börjar bli gaaanska trött nu, hehe. Sov bara 2 timmar innan jag skulle iväg hit igen. Jobbar dag på torsdag och sen är jag ledig tre dagar :)
Nu ska jag inte sitta här och lata mig mera. Tänkte äta lite och sen är det dags att lösa av.
/ /

Bosses Glassbar

Efter en stressig och rörig dag på jobbet träffade jag Matilda på stan. Gick till Bosses och köpte glass. Avnjöt den vid Folke Filbyter och köpte sen jorgubbar som vi satt och smaskade på. Mycket trevligt och mysigt. Det är synd att man inte tar sig tid att ses oftare. Det får det bli ändring på!

Jag MÅSTE gå upp till polisen och skaffa mig ett nytt pass så jag hinner få det innan jag åker. Annars är det kört. Mitt gamla gick ut i maj. Det är konstigt att det ska vara så svårt att få arslet ur vagnen och bara ta tag i saker. Skjuta upp saker är min grej. Där har vi något jag är riktigt bra på, tyvärr. Men det här är verkligen ett måste. Jag får ta cykeln upp imorgon när jag är ledig helt enkelt. Så tråkigt men ack så viktigt inför kommande resor.