/ /

Lugna gatan

Det var en LUGN kväll på jobbet. Som vanligt får jag väl säga för lugnt har det i stort sett varit sedan jag började. Mamma sa att jag hade behövts på Hpk idag och jag hade gärna gått dit :P Imorgon ska vi skicka en patient (som ligger hos oss) på omläggning till Hpk men den kunde ju jag gjort för fasen. Det är en lite mer avancerad omläggning men jag har gjort den många gånger förr så jag hade klarat det utan problem.

Imorgon ville en arbetskompis byta pass så istället för en kvällstur går jag dag. Och eftersom jag egentligen bara skulle jobbat 6,5 timmar imorgonkväll behöver jag bara göra mina timmar och får gå hem 14.45. Nice! Då åker jag raka vägen och hämtar upp Karin och sen åker vi till Pienka.

Pikea, Pienka och Marlene

Btw, kom på att det idag är 5 ÅR sedan första ryggoperation. Helt otroligt!
/ /

En hel natt

Idag är det dags för jobb igen. På onsdag är det två veckor sedan jag jobbade men jag har verkligen behövt den här tiden på mig för att bli bra (även om jag inte är helt bra fortf). Jag blev helt paff imorse när jag vaknade av Olles väckarklocka och kom på att jag inte vaknat en enda gång under natten =) Ca 6 timmars sömn utan avbrott har inte hört till vanligheterna den senaste tiden!

Nu på förmiddagen har jag varit ute i friska luften med Emilie, Miranda och Gelly. Jag vet inte vad som hänt med Gelly på två veckor men fetare måste hon ha blivit iaf, haha. Sadelgjorden som annars brukar vara så lätt att spänna var nästan omöjlig att få runt. Annars brukar man behöva spänna på högsta hålet på båda sidor men det var en omöjlighet idag :P Tjockis!
/ /

Söndag

Karin och jag har ridit idag igen. Denna gång dressyr på en stubbåker ett par hundra meter bort. Perfekt för där var det lä och relativt vindstilla. Ingegerd följde med och höll lektion och hjälpte till. Hon om någon känner ju Pienka eftersom det är hon som ridit henne mest. Vi red på en volt och flyttade henne mest för skänkeln i båda varven. Hon var jätteduktig med tanke på att det var länge sedan hon blev arbetad i dressyr.

Ikväll blir det troligen mys här hemma. Karin sa att vi gärna fick komma till henne och Filip i stan men vi är nog för lata för det ;) Söndag = latdag!