/ Lina /

Torsdag

 
Imorgon fyller William en vecka och jag har en lång fredag att se fram emot på jobbet. Den tar jag dock lätt i gengäld att jag kunde sticka iväg tidigare från jobbet förra fredagen. Efter jobbet ska vi fira en nybliven 50-åring och en nybliven 60-åring. Först med bågskytte och sedan vidare till Bishop och äta grekisk buffé. På lördag åker jag till Linköping. Längtar! Då ska vi ta lite newborn-foton på guldklimpen. Rasmus ska vara med mormor och morfar medan Linus är och renoverar i huset. Perfekt så vi kan lägga full fokus på den lille. Det tar sin lilla tid när allt ska klaffa med mat och sömn och djupt bör han sova så vi kan forma honom som vi vill ;-) 
 
Sängen nästa!
 
 
 
/ Foto - familj/porträtt / Hälsa och träning /

CrossNature

Fotografering av Karin till Naturkickens hemsida för ett par veckor sedan
 
Min ben är möra efter ett CrossNature-pass i Söderköping med Naturkicken. Karin har haft pass i ett par veckor men först idag kunde jag delta på grund av diverse sjukdomar. Nu lägger jag dom bakom mig och ser framåt mot en frisk vår med mycket träning. Jag fixade passet bättre än jag väntat mig men det var j.o.b.b.i.g.t ! Det var länge sedan jag sprang och benen blev allt lite chockade i början. Redan vid uppvärmningen kändes de som två klumpar fulla med mjölksyra men det släppte som tur var och resten av passet var benen lite lättare. Allt går med en skopa enviset ;-) 
 
Imorgon jobbar jag 10-19. Älskar den där sovmorgonen mitt i veckan även om jag inte älskar att jobba till kl 19 lika mycket. Olle har gått och lagt sig och jag ska snart göra honom sällskap och ta tillfället i akt och tanka ett par extra timmars sömn. Det kan kroppen behöva efter kvällens pass! Trött är bara förnamnet..
/ Lina /

Heltid

L O V E
 
Jag är nyduschad och nyäten efter ett skönt träningspass. Det blev en liten vila där i förra veckan. När krafterna var tillbaka efter magsjukan skulle Emilie föda barn och resten av helgen fanns det inte mycket utrymme till träning. Inte motivation heller för den delen. Jag som var så taggad förra lördagen blev jäkligt otaggad efter den mindre trevliga upplevelsen. 
 
Min första dag som heltidsarbetande efter sjukskrivningen har gått bra. Nu har jag suttit på Försäkringskassans hemsida och fyllt i blanketter så jag får hel sjukpenning för måndag-tisdag förra veckan. Jag behöver inget nytt läkarintyg som jag först trodde men bara att fylla i de där blanketterna är en hel vetenskap. Nu hoppas jag det blev rätt så jag kan få min utbetalning snart för lönen den här månaden var verkligen pissdålig. Sämre än när jag hade 75 % studielån(!) så det blir inget spara den här månaden inte!