/ Lina / Nära och kära /

60 år

Mamma och pappa på Gotland i somras
 
Hurra hurra för världens bästa mamma som fyller 60 år idag. Hon firar sin födelsedag långt uppe i norr med pappa och två vänner till dem. De är och åker skidor och det är lite kontraster mot vädret här hemma. Idag när jag satte mig i bilen efter jobbet var det 23 grader. Helt galet 28:e april!! 60-årsdagen ska vi fira ordentligt på Gotland i sommar. Längtar och ser fram emot ännu en vecka där med hela familjen.
 
 
Ikväll har jag haft ett pass ute den här fantastiska "sommar-kvällen". Det blev ett jobbigt pass där flåset fick jobba på ordentligt. Vi avslutade med intervaller i pulkabacken vid skolan och precis lika överjävligt hemska som de är, precis lika härlig är känslan efteråt. 
 
Nu är det dags att krypa ner. Imorgon ska jag försöka ta mig iväg till gymmet innan jobbet men det är lättare sagt än gjort. Jag vet ju att jag inte kommer att känna för att gå in på gymmet när jag slutar vid 12.30..
/ Lina /

Försmak på sommaren

Ingegerd har varit hos Karin i helgen så jag har passat denna trio :-)
 
 
Vilken underbar helg det har varit! Vädret slutar inte att imponera och det har verkligen varit rena sommarvärmen. Galet att det bara är slutet på april. Det märks dock att det fortfarande är vår så snart solen går ner för då sjunker temperaturen fort. Vi har varit utomhus mest hela tiden den här helgen och struttat omkring i bikini och shorts. Äntligen börjar hudtonen bli något annat än mjölkvit! Igår tog Therese och jag en promenad i värmen och likaså idag. Idag hängde vi upp TRX:en i ett träd innan vi gick och körde ett pass. I eftermiddag blev det ytterligare en promenad med Emma så benen kan lägga x antal kilometer bakom sig den här helgen. 
 
Ikväll har vi rundat av helgen med tacos och en snickersglass och alldeles strax ska vi krypa ner. Imorgon är det åter igen måndag och det innebär jobb i Söderköping. En kortvecka väntar men jag ska jobba klämdagen på fredag. Ångrar mig lite så här i efterhand att jag inte tog semester då men å andra sidan så har vi bara öppet till 12.30. Jag ska istället vara ledig klämdagen vi Kristihimmelsfärd. Man kan inte klaga på hur de röda dagarna ligger det här året!! 
/ Foto - barn / Lina /

Söt kvartett

Vanessa, Vendela, Alicia och Isabella
 
På långfredagen fotograferade jag den här syskonkvartetten samtidigt som jag fotograferade deras kusin Valentine jag visade foton på för ett par dagar sedan. Fyra söta systrar mellan 3½ månader och 8 år. Tjejerna är döttrar till en bekant till mig och imorgon ska jag tillbaka en sväng till. Jag erbjöd mig då yngsta tjejen Isabella blev så trött och ledsen mot slutet att vi inte fick till några bra foton på hela familjen. De blev lite smått kaotiska och det har verkligen sin charm.. men kanske inte det man vill rama in och sätta på väggen ;-) Det blev heller inga enskilda foton tagna på henne så det är tanken imorgon. 
 
Den här kortveckan gick fort. Igår var vi i Linköping på Folktandvårdsdagen tillsammans med resten av alla medarbetare inom Folktandvården i Östergötland. Avslutningsvis kom Niklas Strömstedt och Per Naroskin och hade en scenshow för oss; Strömstedt och Freud - Du borde gå och prata med någon. Det var dagens bästa. En show med en blandning av humor, allvar och musik. Kul med lite annat och roligt att träffa andra medarbetare från andra kliniker.
 
Idag slutade jag 16.30 och efter jobbet gick jag till gymmet. Trött i musklerna åkte jag hem för att käka middag och därefter åkte vi bort en sväng till Robban och Ploy. Vi kom hem vid 22 och sedan dess har jag arbetat med fotona Valentines föräldrar valt ut. Check på den och check på den här dagen. Nu är det tack och godnatt här. Imorgonbitti ska jag ner till hästarna innan fotograferingen och fodra dem då jag är hästvakt i helgen.