/ /

Bowlingkväll

Kvällen igår blev super trots att vi bara blev fyra. Anna, jag, Lollo oc Hanna. Vi åt först på Steves och gick vidare till bowlingen. Jag kom tvåa och det är väl inte helt dåligt eftersom jag inte bowlat på över 5 år, minst. När bowlingtimmen var slut blev vi kvar i bowlinghallen. Drack öl och satt och babblade i timmar. Anna och jag avsluta kvällen på Subway medan Hanna träffade ett par kompisar och Lollo åkte hemåt.

Nu ska jag till Mormor och äta lunch. Sen åker jag mot jobbet för att göra mitt allra sista pass =( Overkligt.
Imorgon ska jag ringa till tandläkaren det fösta jag gör så fort jag slår upp min ögon. Satan vad ont jag har vid min visdomstand. Det är inte tanden som är problemet utan en skinnflik som blev när visdomstanden växte. Jag har haft den ett tag för den har inte besvärat mig men nu, nu gör det ONT. Det har väl lagt sig bakterier och skit i den där fickan som jag inte kommer åt med tandborsten. Jag fick ju så här med en annan visdomstand också. Dumma visdomstäder. Vad ska dom vara bra för?
/ /

Ny bil!

Wihoooo! Bilen är MIN!! Namnvalet var enkelt. Albertina har namnsdag idag och Albertina får hon heta, hehe. Den går som ett litet spjut. Lovely att köra. Jag över överlycklig. Först en superdag på jobbet, sedan ny bil och slutligen bowling och käk ikväll som inte kan bli annat än roligt. Vi ska mötas upp vid sju utanför Steves för att äta där och sedan har vi en bana bokad till 21.

Något annat roligt är också att jag fick sms av Karin, Olle syster. Hon undrade om jag ville börja rida Pienka (en av Olles mammas hästar) tillsammans med henne. Hon har stått ganska länge men nu tyckte Karin visst det var dags att sätta igång henne för dom har pratat om att sälja men helst vill hon inte det. Och att rida en häst själv 6 dagar i veckan blir lite mycket med tanke på att hon bor i Nkpg och det är en liten bit att åka. Vi skulle prata mer om det när vi ses så får vi se vad det blir av det hela.
/ /

Bilköp?

Vi har haft en mysig morgon på jobbet. Kokat ägg och ätit god frukost. Nu har läkarna kommit för rond så nu är det snart dags för lite omläggningar. Är på Hpk i helgen. Mina muffins jag bakade blev väldigt uppskattade. Nästan alla har frågat om receptet =) Så baka kan jag allt, hehe!

Jag ska försöka smita någon gång vid ett idag för i eftermiddag blir jag antagligen ägare till en ny bil. En röd Polo, 97:a. Vi hade ganska lugnt igårkväll så jag satt på blocket och kikade runt lite när jag hittade den. Ringde pappa och frågade vad han tyckte och ringde sedan på annonsen. Det enda är att kamremmen ska bytas snart så jag tänkte försöka pruta ned den lite eftersom det kostar runt 2000. Wish me good luck!