/ Lina /

Busfabriken

 
Igår åkte jag till Linköping för lördagsmys med Emilie och Rasmus. Linus skulle ut med ett par vänner en sista gång innan lilla bebisen kommer och då passade vi på att ses. Linus var förpassad att sova på soffan så jag tog hans plats. Mitt i natten kom Rasmus in till oss och imorse vaknade jag av varsamma små smekningar på kinden. Klockan var bara 6.30 men det kändes helt okej när det var det goa uppvaknandet. 
 
 
Efter frukost och lek åkte vi till Busfabriken och busade loss. Det var Rasmus första gång där men helt klart inte sista för han tyckte det var såå roligt. Jag med för den delen men jag var helt slut efteråt haha. Klättra, krypa, åka rutchkanor, hoppa studsmatta. Om och om och om igen. Jag trodde Rasmus skulle banga de stora rutchkanorna men han försökte mota bort mig och ville åka själv i dom efter ett par gånger haha. Det fick han dock inte för rutchkanorna är både branta och långa och man fick upp farten riktigt ordentligt. Lite starkare måste han alltså bli innan han får ta premiärturen själv. Vi avslutade besöket med pannkakaslunch och Rasmus somnade sedan gott i bilen på vägen hem. 
 
Nu är jag hemma igen och här är det fortsatt isgata på alla grusvägar. Den där efterlängtade promenaden får alltså vänta. Jag kanske tar och fixar morgondagens efterätt till vår nyårsmeny istället. Vi kommer att fira hemma hos Maria och Erik och det blir ett lugnt nyårsfirande. 
 
 
 
/ Foto - barn /

Sleeping beauty

 
Imorse kom Emma och Vera hit på en frukostdejt. Efter frukost slog vi oss ner i soffan och efter ett tag somnade Vera gott i mammas famn. Emma flyttade över henne till soffan och så här låg hon och sov i närmare två timmar. Så söt! Medan hon sov såg vi på onsdagens Bonde söker fru och Emma gick även igenom kläder från mitt garderobsrens häromveckan. Några plagg fick hon med sig hem och på tal om kläder, visst är byxorna Vera har på sig söta? Jag kunde inte hålla mig när jag var inne på Lindex häromdagen och jag köpte även ett par likadana till lillebror fast svarta med vita lappar på knäna. 
 
 
Olle och jag har precis ätit en sen lunch. Nu blev vi eftermiddagssega och ligger i varsitt hörn i soffan och slappar. Jag har träningsvärk efter gårdagens boxpass och det värker i musklerna. Det hade kunnat vara värre för jag kunde inte ta ut mig helt. Kroppen svarade inte alls igår och jag höll på att svimma i början på passet. Magen blev lite kaiko efter salladen jag åt igår så kroppen var lite väl tömd på energi tror jag. Efter vatten och lite vila körde jag i alla fall på igen men kroppen var inte som den skulle. Så trist att inte kunna ta ut sig fullt men jag kände mig ändå nöjd att jag genomförde hela passet trots allt. Det var gott att komma hem och ta en dusch, äta och krypa upp i soffan.
 
Nu hade det varit väldigt skönt att komma ut på en promenad i fina vädret men vägarna här är snorhala och allt annat än promenadvänliga.. 
/ Foto - barn /

Photoshoot

 
Jag är mätt och belåten på en sallad från Icas salladsbar. Lagom lätt. Min kropp har verkligen varit övermättad socker och till och med jag som är den största godisråttan är nu trött på alla sötsaker. Jag har under dagen varit hos Pernilla, en gammal arbetskompis från Briva, och hon hade inget att bjuda på till kaffet vilket inte gjorde det minsta. En slät kopp kaffe var inte igår direkt ;-) Jag fotade hemma hos Pernilla i somras och då låg lilla Tuva i magen. Idag var det dags igen. Nu är hon en charmig 4-månaderstjej som skötte sig fint framför kameran. Jag har ett gäng foton att redigera nu alltså och det får bli ett fredagsgöra. 
 
Om två timmar har Korpen gratis boxpass i Norrköping och det ska Emma, Anna och jag gå på. Det behöver min rygg som varit hemsk dålig i flera dagar nu. Den vanliga träningen med gummiband som brukar fungera bra har inte hjälpt alls. Olle har masserat mig ett par gånger men musklerna behöver något mera och vad passar inte bättre än ett boxpass då :-)