/ Lina /

HarrysIkväll har vi varit ett gäng tjejer i klassen och ätit på Harrys som ett litet avslut på vår sista långperiod i Karlstad. Imorgon får vi alla åka hemåt igen och det känns såklart väldigt bra.

Morgondagen bjuder som vanligt på patient och det är förhoppningsvis min nästsista patient på studentkliniken. Sista siktar jag på i v.46 och det vore så gött att fixa slutexaminationen på första försöket. Morgondagen kan nog avslutas med en mandibularblockad (bedövning) och det vore för mig ett perfekt avslut.

Vi hörs när jag är hemma på Östgötsk mark igen. Nu är det sovdag!

/ Lina /

Test

Jag bjuder på ett litet testinlägg med blogg.se's nya app så här på kvällskvisten.

Har haft en lugn och skön kväll här hemma hos Nina. Sett Sjukhuset och Idol och stekt pannkisar. Äntligen en ordentlig lunchlåda (om man nu kan kalla pannkakor ordentlig mat?!). Nåja, lagat från grunden iaf. Kan ju erkänna att det blir en hel del halvfabrikat när jag är här..

Sova var det! 8.30 har jag patient imorgon och det vore fint att försova sig. Natti!

/ Lina /

Huvudvärk

 

Som många av de senaste måndagarna kan jag åter igen skriva att jag är på plats i Karlstad. Nu kan jag se början på slutet av den här långperioden. Sista långperioden (kan inte upprepas för många gånger)! I veckan väntar patientverksamhet som vanligt och då springer tiden.

I eftermiddag har jag kurerat mig i soffan med vila, vatten och huvudvärkstablett. Har haft en molande huvudvärk sedan igår och när jag vaknade med den imorse hade jag lust att bara dra täcket över huvudet och somna om. Det gick tyvärr inte och nästan 3½ timmes koncentration på bilkörning gjorde inte huvudet gott så jag skyndade mig på föhandledningen och åkte hem tidigt. Nu är det bättre men det får bli en tidig kväll. Sömnbrist kan nog vara orsaken. 

Snart ska jag fixa mig lite kvällmat och se på Sjukhuset och Idol.