/ Lina /

Veckorna rullar på..

Vår typ av familjebild som jag skrev på instagram häromdagen ;-) Den ena kör båten, den andra åker bakom och den tredje står i fören och njuter av vindraget. Då trivs vi! 
 
Veckorna rullar på och imorgon påbörjar jag min tredje arbetsvecka efter semestern. Det känns i luften att hösten ligger runt hörnet. Tudelade känslor. Just hösten är härlig med den höga luften och alla vackra färger men att veta att en lång, mörk tid ligger framför är sådär. Olle och jag har i alla fall förlängt wakeboardsäsongen ett tag genom att köpa tjockare våtdräkter och jag har även köpt neoprensockar till fossingarna mina som så lätt blir iskalla. 
 
Nedan följer en rad foton från de senaste veckorna. 
 
Ny bräda till Olle (den blå). Jag provade hans gamla och blev såld så numera åker jag på den. 
 
Många skojiga och vidrigt jobbiga träningspass med den här bönan har det blivit. Kan snart kalla vårt hem för Lille Eke Träningscenter för det är fler än Anna som varit här och tränat men det är bara skojigt att vänner vill komma hit och träna :D 
 
Många härliga kvällspromenader, här senast igår med Anna, Julia och Rod.
 
I fredags var även Emma med och traskade och mitt i promenaden höll vi på att bli ihjälskrämda av en grävling och troligtvis den av oss haha. Den var inte mer än 10 meter från oss när den sprang rätt över en grusväg och fräste åt oss. 
 
Pappa var här förra lördagen och försökte sig på att komma upp på wakeboarden men krafterna tog slut efter ett antal försök. Bra jobbat ändå av en 64-åring och han har lovat att prova igen när det är varmare ute. Med andra ord blir det väl nästa sommar ;-) 
 
Ännu mera långpromenader! På det här härliga stället fotograferade jag Astrid, Alma och deras två kusiner förra söndagen. Födelsedagspresent till Adis som vi efter fotograferingen firade i Holmetorp.
Förra fredagen var det högsommarvärme så vi var ute hela eftermiddagen och kvällen. 
 
Sommar!!! Backspegeln är ganska nyligen uppsatt. Väldigt skönt när man kör båten! 
 
Förra torsdagen var Jocke och Emma med oss och åkte wakeboard efter jobbet. Helt fantastisk solnedgång och det gick inte att sluta häpnas över hur vackert det var. SommarSverige i mitt hjärta! 
 
 
Lite av det senaste från mig :-)
/ Foto - övrigt / Lina / Nära och kära /

Semestern 2017

Syster med familj på Västkusten. Först igår fick jag tummen ur att slanga över alla foton till datorn och det var fint att se tillbaka på alla foton från Västkusten. Vi spånar redan på nästa års familjeresa och den kommer troligtvis gå åt samma håll igen :-) 
 
Med semestern tog jag visst också semester från bloggen. Det har varit fyra fantastiska veckor med tid för återhämtning och jag känner mig mer än redo att börja jobba imorgon igen. Trots det kommer det säkerligen vara segt när klockan ringer imorgon för vi har skjutit lite på dygnet.
 
Nedan följer lite foton från semestern. 
 
Jag har fiskat upp min första gös. 1,6 kg vägde den!
 
Vacker solnedgång över Hövern där vi har tillbringat större delen av semestern. 
 
När Astrid fyllde 5 år fick hon ett metspö av oss och en fisketur på det. Först nu blev fisketuren av och efter ett par timmars tålamod gav vi upp och åkte till bryggan. Väl där fick vi upp en liten mört och turen var därmed fulländad. 
 
 
 
Grillkväll med Sara och Jacbo
 
 En liten tur till Hawaii med Anna och barnen
 
Fredagsmiddag hos Maria med familj. Här lilla Gustav som inte är så liten längre. Han som nyss var här som ett litet knyte på nyföddfotografering..
 
 Olle har fiskat upp sin hittills största gös och min jag fick kändes plötsligt som ett yngel :P 
 
Mycket mysigt häng på klipporna
 
 Blivit fin i håret 
 
 Härlig kväll på Hövern med Olle, Sara och Jacob. Sara och Jacob provade först att åka wakeboard och efter det tände vi grillen och åt gott på klipporna. 
 
 En dag var Frida och Fredrik här. Solen strålade inte riktigt så mycket som utlovat men det blev ändå en lugn och skön dag på Hövern med stilla vatten som resulterade i bra wakeboardåkning. Fredrik provade wakeboard för första gången och visade sig ha talang för det.  
 
 
Kvällspromenad med vacker solnedgång 
 
Utöver det som fotona visar så har det blivit mycket wakeboardåkning. Jag har köpt nya bindningar och med det kunnat få en lite mer stabil åkning. De andra tog jag över från Olle när jag tog över hans gamla bräda. Dom har varit lite för stora men har tänkt att det inte skulle göra så stor skillnad som det gör. En hel del träning har det blivit också och många promenader. I fredags gjorde vi ett försök att hitta kantareller men det var ont om dom. De få vi fick räckte till varsin svampsmörgås i alla fall och vi håller tummarna för att de växer bättre nu när det kommit lite regn.