/ Tandhygieniststudier /

Onsdag


Dagens jag i nya jeansen från Gina. Dösköna! 349 kr.

Efter en skön dusch ska jag ta och fixa mig lite kvällsmat snart. Tiden går undan och särskilt idag då Johanna och jag satt kvar en stund efter vi slutat. Vi hade tänkt plugga men det blev inte mycket av det. Det blev mest strukturering inför hösten och föra in allt i nya kalendern. Nu är det lite mera ordning i huvudet. Mellan v.37-45 kommer vi läsa hela tre kurser parallellt och då är en kalender mer än välbehövlig!Karlstad Universitet hade välkomstmässa idag och då finns det alltid lite smått och gott att få med sig gratis. Vi fick bland annat två kuponger till gratis träning på en träningsanläggning och det ska jag se till att utnyttja någon gång under veckorna vi är här. Den här arma kroppen behöver röra på sig och vore det inte för att det åskade och spöregnade när jag kom hem så skulle jag gått en promenad. Imorgon kanske? :)/ Lina /

Akutköp


Dagens jag

Johanna och jag avverkade 2 timmar på stan efter skolan och jag köpte mig ett par nya jeans. Ett par gröna från Gina Tricot. Det var ett akutköp men trots det ett omtyckt sådant. Dragkedjan på jeansen jag köpte på BikBok för en månad sedan gick nämligen sönder igår. Grrr! Min favoriter och allt. Kvittot har jag givetvis inte kvar men jag var ändå inne och hörde mig för och visar jag ett kontoutdrag får jag pengarna tillbaka för jeansen finns inte kvar. I alla fall inte här i Karlstad. I första hand ska jag se om dragkedjan går att laga. Hoppas!

Dagen i övrigt har varit bra. Lite ringrostigt att ha patient igen. Egentligen gick det nog ganska bra men jag har så höga krav på mig själv att jag aldrig kan vara helt nöjd. Skärpning där men det är lättare sagt än gjort..


/ Tandhygieniststudier /

T5

Min nästsista termin på tandhygienistutbildningen har dragit igång. Jag är på plats i Karlstad hemma hos fina Nina. Under eftermiddagen har vi haft kursintroduktion och föreläsning i receptförskrivning och remisshantering. Det blir en intensiv men rolig höst! När jag kom hem från skolan tog jag på mig löparskorna och gav mig ut på en powerwalk på 4,7 km för att vara exakt. Jag borde göra det till en daglig vana men vi får väl se hur det blir med det..

Nu ska jag bädda iordning i min lilla hörna. Känner att det blir en tidig kväll idag. Imorgon väntar en dag med patientverksamhet på kliniken.