/ Lina /

Ösregn

 
Jag vaknade strax efter 7 och trodde jag skulle hinna ta en morgonpromenad innan regnet drog in men inte det. Kort därefter öppnade sig himlen och regnet började ösa ner. Det gör så fortfarande och en sådan här dag kan jag inte låta bli att tänka på alla stackars bröllopsfotografer som ska fotografera bröllopspar i dag. Ja, synd om de sistanämnda också. Hoppas det lättar lite framåt dagen. Lite duggregn funkar ju men det här.. 
 
Istället för morgonpromenad drog jag fram dammsugaren och skurmoppen och städade här hemma. Jag ska plocka fram min kreativa sida och arbeta med lite foton. Dels fotade jag Ellie förra lördagen då vädret var motsatsen till dagens väder och sedan fotograferade jag Karin och Lillen i söndags. Hade även med mig kameran till skärgården så ja, det finns att göra. Något jag inte känner för lika mycket men som jag verkligen behöver göra är garderobsrens. Det är sådan oreda där inne nu och det finns så mycket som jag inte använder. Har dessutom en hel kasse kläder i källaren sedan förra renset som fortfarande inte kommit längre än så. Dags att rensa och åka till en klädinsamling så att kläderna kommer till nytta!
 
 
/ Hälsa och träning / Lina / Nära och kära /

Veckouppdatering

 
Det är redan torsdag och endast en dag på den här arbetsveckan återstår. Jag arbetar lång fredag i morgon men jag ska knappast klaga. Ledigheter och byte av pass har fallit sig så att jag inte jobbat till 16.30 en fredag sedan slutet på april. När jag kom hem idag bytte jag direkt om och gav mig ut och sprang intervaller. Denna hatälskade träningsform som får mig att vilja dö under tiden men ger mig en kick efteråt.
 
Veckan för övrigt har varit bra och prova på passet i militärträning i måndags kväll var roligt. Är lite sugen på att teckna upp mig för bootcampen som börjar 8 juni och håller på fram till veckan jag går på semester. Det ligger bra i tiden men samtidigt är det tre sommarkvällar i veckan som går till det. Hmm, tåls att fundera på!
 
 
I tisdags åkte jag till Linköping efter jobbet där jag hade fullt schema hela eftermiddagen och kvällen. Först gjorde jag ögonfransförlängning, något som har kommit att bli en sommarlyx för mig. När det var färdigt mötte jag upp Frida och lille William på Espresso House. Vi fikade och tjattrade och tiden gick allt för fort. Frida berättade att målet under hennes Linköpingsvistelse var att få W att skratta högt och vem lyckades frambringa första höga skrattet ;-) Han är såå go och det hade hänt så mycket på bara en månad. Nästa gång vi ses är v. 30 och då är han 5 månader.
 
Till kvällen mötte jag upp Anna, Emma, Therese och Maria för att fira Maria som fyller år i juni. Anna hade fått nys om en skönhetsbutik som anordnar "Before after work" för små grupper där vi efter stängning fick mingla runt i butiken och fick varsin mindre ansiktsbehandling och sminkning. Basen blev bra men att fylla i ögonbryn och måla ögonskugga var helt enkelt inte deras grej. Herregud så vi såg ut! Oavsett vad så hade vi något att skratta åt och fick en rolig kväll tillsammans. Vi avslutade den på en uteservering på Stora Torget och jag som skulle upp och jobba rundade av lite tidigare. 
 
Nu ska jag förflytta mig till soffan och se Hela kändissverige bakar och därefter Robinson innan sängen kallar.
/ Hälsa och träning / Lina /

Sommarhelg

En ny vecka är påbörjad och jag har en fin helg att se tillbaka på. Äntligen lite sommarvärme!! Igår åkte vi som planerat till skärgården och det var helt fantastiskt. Att ligga på en klippa i bikini och njuta av solens värmande strålar.. mmm! Badandet fick dock Rod stå för med de 11 grader som vattentemperaturen höll. När vi kom hem åkte jag ner till Liljeberga och fotograferade Karin och Lillen och när jag kom hem hade Olle dragit igång grillen. Det blev första middagen ute för i år men resterna av rabarber- och jordgubbspajen jag gjorde i lördags fick vi äta inomhus. Mygginvasion! Nackdelen med sommartider..

Idag är sommarvärmen åter igen borta och veckan ser inte så rolig ut vädermässigt. Det var ju tur att den kortvariga värmen prickade in helgen i alla fall så vi kunde få lite sol på oss. Nu ska jag springa bort till brevlådan och bli upphämtad av tjejen som också håller pass här. Militärträningen jag körde tillsammans med Tove förra sommaren har uppstart i Söderköping i början på juni och idag är det gratis prova på pass som vi ska på. Det blir skoj att få köra skiten ur sig. Tove var inte sen att haka på så det blir en favorit i repris från förra sommaren!