/ Lina /

Tisdag

 
Lite höstfint på farstukvisten om man bortser från ogräset!
 
Tisdagkväll. Min lediga eftermiddag har i vanlig ordning rusat förbi. Efter jobbet gick jag till gymmet och med lite lunch i magen tog jag tag i hemmet. Tvätta, damma, dammsuga, skura golvet. You name it. Bästa känslan när det är gjort. Rod fäller galet mycket nu så det ligger pälstussar lite här och var. Baksidan med att ha hund..! När Olle kom hem fick jag lov att sätta mig i bilen in till stan igen. Han har haft sin bil inlämnad på service och vi åkte sämsta tänkbara tid mitt i den värsta rusningstrafiken. Hade dock inte något annat val men jag fördrev tiden med Emma på andra sidan luren på vägen hem. 
 
Imorgon har jag min sista vanliga arbetsdag för veckan för på torsdag åker hela kliniken till Vildmarkshotellet på planeringsdagar. När vi slutat för dagen på torsdag ska jag hålla ett träningspas innan det är dags för gemensam middag. Även nästa vecka blir kortvecka då jag åker på kurs torsdag-fredag. Kul med lite break från den vanliga arbetsvardagen!
/ Hälsa och träning / Lina /

Underbar höstdag

 
Vilken underbar höstdag! Strålande sol och 16 grader varmt. Något blåsigt men det har gått an ändå. Igår var vi över hos Maria och Erik på middag. Efter ett par trevliga timmar åkte vi hemåt och imorse sov vi till klockan nio. Såå skönt att slippa alarmet och väldigt skönt att för en gångs skull inte vakna klockan sju när det är helg vilket jag ofta gör. Vid lunchtid åkte Maria, Ellie och jag till Ingelstad och shoppade lite växter och lite annat smått och gott. Vi mötte upp Marias vän där och hon hängde med oss till Espresso House och åt lunch. Timmarna rullade fort iväg och när jag kom hem vid 16.30 drog jag på mig löparskorna och gav mig ut på en tur. Tiden nu är fantastisk. Speciellt dessa dagar då solen strålar. Jag tröttnar ta mig tusan aldrig på att gå promenader och att springa i omgivningarna här omkring. Eftersom det var så härligt väder tog jag långa varvet på 7,8 km. Sprang dock inte hela tiden för att jag fick håll i magen som tvingade mig att gå ett par gånger.
 
Maria och Ellie på Espresso House.
 
När jag kom hem påbörjade jag kvällens middag, baconinlindad kycklingfilé och klyftpotatis. Medan maten stod i ugnen hoppade jag in i duschen och nu en stund senare är vi mätta och belåtna och ligger i soffan och slappar. Här ska jag stanna resten av kvällen innan det är dags att förflytta sig till sängen.
/ Foto - barn /

Majken 7 månader

 
Ett gäng foton från i söndags då jag fotograferade underbart söta lilla Majken här hemma. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det här är den perfekta åldern med stort P. Bebisen kan sitta själv men har för det mesta fortfarande inte börjat åla och krypa så mycket än och det är sällan några problem att locka fram till leende och skratt.