/ /

Julfest

Jag och Ida har fått en inbjudan till en julfest 16 dec genom en tjej på Idas jobb. Dresscode: klänning så det var bara att gå på jakt efter en idag. Jag som aldrig bär klänning gav nästan upp innan jag börjat leta. Men jag hade tur och hittade en jättefin direkt på H&M. Skärpet i midjan var minimalt så jag köpte ett svart sidenband att ha i midjan istället. Mycket finare ockå för den delen. Nu ska bara hällorna sprättas bort.

Ryggsäcken inhandlades även idag. Det blev inte den grå utan den röda och jag är nöjd. Den gråa fanns inte, bara en helsvart och det är ju bara för tråkigt. Då är det roligare med lite färg!

Innan jag åkte ner till stan var jag på den avslutande hälsokontrollen och allt såg bra ut :) Perfekt EKG och bra blodtryck. Ingmari lyckades hitta ett bra kärl vid första sticket så det blev bara ett tack och lov. Är ju inte alltför trevligt att bli stucken. På tal om stick så måste jag vaccinera mig mot Hepatit A och B. B får jag genom jobbet så där sparar jag ett par kronor. Havrix har jag ett recept på så det ska jag bara hämta ut så får någon på jobbet sticka mig. Ska kolla upp om det är några fler vaccinationer jag bör ta innan vi åker.

Är helt förälskad i en annan klänning från Mango men det köpet får vänta. Nu måste jag lugna ner mig. Det är en perfekt klänning att ha både till vardags och till stranden när vi är ute och reser! 

 Give me!!
/ /

Pengar

Imorse var min tredje morgontur på rad. Usch och fy! Skulle aldrig palla med ett 7-5 jobb 5 dar i veckan. Tacka vet jag kvällsturerna.

Imorgon ska jag på en avslutande hälsokontroll klockan 10 så då får jag heller inte sova ut.
Jag och Ida ska därefter ner till Tripp och betala två nätters hotell i Rio då det svenska hostelet vi ska bo på under vår vistelse hade fullt. Tråkigt att behöva flytta de två sista nätterna men hellre det än att inte få uppleva karnivalen överhuvudtaget. Ska även betala inrikesflyg Iguassu-Rio. Blir lite väl långt att åka buss däremellan. Pengarna försvinner på löpande band här...
Ska gå och köpa ryggsäcken också :D Nu är det verkligen nära. Att planera resan är ju nästan halva nöjet!
 
Nu ska jag äta och sen ska jag gå en promenix med Mickis. Eftrer det blir det en kväll framför TVn. Bonde söker fru och OC :)
/ /

Vinterdäck

Åkte till Daniel och bytte till vinterdäck efter jobbet idag. Väl där visade det sig att två av vinterdäcken inte alls höll måttet och var nerslitna för länge sedan. Den förra ägaren har kört omkring med olagliga däck pcj det vill ju inte jag. Det var alltså bara att öppna plånboken och köpa två nya däck på samma gång. 1800 kr kostade kalaset, då fick jag ändå rabatt av kusinvitamin. Usch vad mycket pengar! Fick nya, begagnade, fälgar på köpet också. De andra var helt sönderrostade. Trots kostnaden känns det bra att veta att man har två nya och bra däck som håller måttet när halkan väl kommer på allvar!

Jag och Mickis käkade tacos förut och gick en långpromenix därefter. Var längesen vi åt tacos så det var riktigt mumsigt, speciellt guaccamolen. Den här heligt god!