/ /

Jobbdags

Jahopp, så var det dags för jobb igen. Skönt är att jag är ledig lö-mån nästa helg igen :-) Sen väntar två helger i rad på jobbet. Det blev så tokigt eftersom mitt vik. går ut 30 april så sista helgen på schemaperioden försvinner för mig. Separationsångesten börjar tränga sig på för fy som jag kommer sakna alla (nåja, nästan alla) på Ögon. Särskilt alla undersköterskor. Usch usch usch. Nu ska jag tänka på något roligare. Vem trodde jag skulle skriva så här i slutet på augusti förra året hehe. Allra minst jag!

Ett träningspass vore på sin plats innan jag börjar jobba. Börjar helt komma ur fas och det får jag inte. Mår så mycket bättre när jag tränar. Endast latfasoner och dom ska väck. Så nu ska jag packa träningsgrejerna, fixa lunchlåda och sätta kurs mot gymmet!

/ Pållarna /

Söndag


Karin och jag var ute redan klockan nio idag. Zadir-plutten fick följa med istället för Pienka. Han har haft ont i sina bakben och stått ett par månader pga det men idag fick han komma ut igen. Vi skrittade bara och han kändes jättebra. Glad, positiv och framåt. Pienka däremot är inte helt i form. Hon har fallit ur under vintern och äter inte alls som hon ska. Med tillskott och lite mer att äta hoppas vi hon hullar på sig. Nu är våren och gröngräset mer än välkommet!

Egentligen skulle jag hem till Ida ikväll men hon hade saker att fixa med så vi fick skjuta upp det. Istället blir jag kvar här och vi ska grilla. Premiärgrilla faktiskt. Vädret hade ju kunnat vara lite mer vårigt men det skiter vi i :-) Gott lär det blir ändå!  
/ /

Denna värk..

Här vare ont i magen. Jag vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna detta onda vareviga månad. Jag har varit förskonad mot allt vad mensvärk heter alla år men nu senaste månaderna gör den sig påmind varje gång. Och den påminner mig inte lite. Blä!

Trots ond mage hoppas jag kunna ge mig iväg och rida en sväng med Karin. Kanske kan bli en kort runda? Vill träffa Karin också så till Liljeberga SKA jag. Därmed basta!

Ikväll blir det Robinson och till det den goda fisksoppan med saffran. Planen var att äta den igår men jag missade köpa vin så det sket sig. I förmiddags var vi till Söderköping så nu finns den så viktiga ingrediensen hemma. Godast att dricka till också :-) Kan tänkas bli en liten kladdkaka till efterrätt också om jag orkar baka. Nu var det längesen så det vore ju väldans gott ;)