/ /

Soooool

Vilket underbart väder! Sol och klarblå himmel och jag är ledig. Ska åka ut till Gunnorp och rida. I helgen jobbas det så det blir svårt att hinna med då.

Dubbelpasset igår gick prima och extrapengarna rullade lätt in i kassan. Igår var en sån dag när det var precis lagom mycket att göra. Något nästan hela tiden men inte för mycket. Perfekt, så trött hann jag faktsikt inte bli någon gång. Tröttheten kom när jag gick och la mig. Somnade på stört!
/ /

Dubbelpass

Ska jobba dubbelpass imorgon, 6.45-21.30. Pengarna lockade mig mer än en ledig kväll även fast jag kommer vara grymt trött när jag kommer hem. Är ju ledig på torsdag så jag kan sova ut då. Det blir lite tajtare med pengar på kontot nu när jag skaffat sparkonto och det dras 6000 varje månad. Nu behövs det lite extrapengar!

Snart blir det powerwalk med Frida. Började mitt nya liv igår (som alla andra måndagar) och än så länge går det bra.. hehe. Var ute och gick med mamma klockan 7.30 igårmorse. Impad av mig själv att jag kom upp. Morgonpromenader är ändå skönast!
/ /

Fortare än fortast

Som vanligt har helgen gått skitfort. Man hinner knappt njuta av ledigheten. Jobb om ett par timmar- 
Var ute i lördags och det var helt okej. Inte tråkigt men inte jätteroligt. Saknar Kos. Utelivet där håller ju aningen högre klass än Ågatan, hehe!
Igår blev det en riktig bakisdag. Jag, Mickis och Jocke käkade mat från McDonalds och hyrde två filmer som vi såg på i höstrusket. Ja, igår var det nästan höst. Hade det varit lite kyligare så hade det varit en riktig höstdag. Usch säger jag, kan inte sommaren bara få vara lite längre?